Μοιράσου το Άρθρο

Αλλο είναι ντροπιαστικό γεγονός έλαβε χώρα στο ΕΜΠ, καθώς άγνωστοι βανδάλισαν και έκαναν φθορές στον χώρο του πανεπιστημίου και σε αγάλματα που βρίσκονται εκει.


2125
Πρόθεση Ψήφου

Η δημοσκόπηση έληξε!Μην χάνεις ούτε ένα λεπτό ενημέρωσης.

Google News – MacedoniaNet


Ο Μεγακλής Ρογκάκος, ιστορικός τέχνης και επιμελητής εκθέσεων έδωσε στην δημοσιότητα ντροπιαστικές φωτογραφίες των βανδαλισμών που έλαβαν χώρα στους χώρους του Εθνικού Μετσοβίου πανεπιστημίου.

.


qqq

Επικοινώνησε μαζί μας, Μαθε Πως

Fb: Flatmate, email: flatmate.gr@gmail.com


.

«Η αποτύπωση του κ. Ρογκάκου είναι γροθιά στο στομάχι για όσους δεν έχουν υποστεί Μιθριδατισμό. Η διοίκηση του ΕΜΠ ομολογεί την αδυναμία της να αντιμετωπίσει τη συγκεκριμένη έκφραση βαρβαρότητας που συνοδεύεται από τη βία των βανδάλων. Αυτό που κάνει είναι να αποκαθιστά στον όποιο βαθμό την αισθητική του χώρου και ειδικά του μνημείου μετά από κάθε βεβήλωση»,

«Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε και επιπλέον να απευθυνόμαστε στις αρχές της πολιτείας για ό,τι είναι στο τομέα της δικής της αρμοδιότητας – είναι συγκεκριμένα αυτά που εμπίπτουν σε αυτήν. Είναι ανάγκη να ορθώσουν οι νέοι μας, οι φοιτητές και οι φοιτήτριες μας, την αντίδραση τους σε αυτή την παρακμιακή κατάσταση. Χωρίς αυτήν, η ελπίδα δεν έχει έδαφος». 

.

Πρύτανης του ΕΜΠ, Ανδρέας Μπουντουβής στην ATHENS VOICE

.

.

Από MacedoniaNET