Μοιράσου το Άρθρο

Πολυ σπουδαία διάκριση για το πανεπιστήμιο Κρήτης η πρώτη θέση που κατέκτησε ο προπτυχιακός φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών, Κωνσταντίνος Ανεμοζάλης σε Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό.

.

Συγκεκριμένα,ο Κωνσταντίνος Ανεμοζάλης διαγωνίστηκε ανάμεσα σε φίλους 1900 διαγωνιζόμενους από εφτά περιοχές του πλανήτη ( UK, USA & Canada, Europe, India, Southeast Asia, Switzerland, και rest of the world) στον παγκόσμιο διαγωνισμό της Credit Suisse Coding Challenge.

.

Κατέλαβε την 16η θέση στον κόσμο και την πρώτη θέση στην Ευρώπη. Στο παρελθόν ο Κωνσταντίνος είχε ξανά διακριθεί στον διαγωνισμό της META “Meta Hacker Cup” κατακτώντας την πρώτη θέση στην Ελλάδα και την όγδοη στον κόσμο.

.

.

Η ανακοίνωση του Πανεπιστημίου, μέσω της επίσημης σελίδας του στο Facebook:

.

📌Ο προπτυχιακός φοιτητής Κωνσταντίνος Ανεμοζάλης Kostas Anemozalis κατέλαβε την 16η θέση παγκοσμίως στον διαγωνισμό της Credit Suisse Coding Challenge

Ο Κωνσταντίνος Ανεμοζάλης, προπτυχιακός φοιτητής του Τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Κρήτης, κατέλαβε την 16η θέση παγκοσμίως στον διαγωνισμό της Credit Suisse Coding Challenge.

Ο διαγωνισμός συγκέντρωσε 1900 διαγωνιζόμενους από εφτά περιοχές του
πλανήτη: UK, USA & Canada, Europe, India, Southeast Asia, Switzerland, και rest of the world.

🥇Αξίζει να σημειώσουμε ότι στην περιοχή Europe ο Κωνσταντίνος Ανεμοζάλης κατέλαβε την πρώτη θέση

Το Credit Suisse Coding Challenge είναι ένας ετήσιος διαγωνισμός που οργανώνει η Credit Suisse με προβλήματα είναι αλγοριθμικού τύπου (graphs, dynamic programming, etc.).

👏Κωνσταντίνε, συγχαρητήρια!

.

.

Από MacedoniaNET