Μοιράσου το Άρθρο

Λάτρης της Mercedes είναι ο βιομηχανος Δημήτρης Γιαννακόπουλος καθώς εχει στην κατοχή του εκτός των αλλων μια Mercedes SL 65 AMG Black Series και μια AMG GT Black Series που πήγαν για επισκευή στην Γερμανία και επέστρεψαν μετά από δυο μήνες με το ίδιο πρόβλημα!


Μην χάνεις ούτε ένα λεπτό ενημέρωσης.

Google News – MacedoniaNet



2125
Πρόθεση Ψήφου

Η δημοσκόπηση έληξε!


Τα οχήματα εφθγαν αποντην ελλαδα πριν από δύο μήνες με πρόβλημα στις τσιμούχες των παραθύρων Καθώς ο ήχος πέρναγε εντός των αυτοκινήτων και γινόταν ανυπόφορος. Πριν λίγες μέρες ο ίδιος παρέλαβε τα οχήματα με ειδική μεταφορά από Γερμανία με νταλίκα και έκπληκτος διαπίστωσε ότι το πρόβλημα δεν είχε λυθεί!

.

Η ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram:

.

«Αγαπητή Mercedes. Είμαι πελάτης σας ο οποίος έχει όλα τα μοντέλα τα οποία παράχθησαν μετά το 2000. Η τελευταία μου αγορά ήταν μία AMG GT Black Series αξίας 700.000 ευρώ η οποία από την πρώτη μέρα είναι προβληματική (όπως όλα τα σπορ αυτοκίνητά σας), καθώς η πόρτα και το παράθυρο δεν σφραγίζουν με αποτέλεσμα να υπάρχει ένας πολύ ενοχλητικός θόρυβος που δεν επιτρέπει, να ηρεμήσεις, να μιλήσεις ή να ακούσεις μουσική.
Η επίσημη αντιπροσωπεία της Mercedes στην Ελλάδα με έχει ενημερώσει ότι είναι κάτι για το οποίο δεν φέρει ευθύνη και γι αυτό αποφάσισα να στείλω τα παραπάνω καινούργια οχήματα στο VVIP τμήμα στη Γερμανία μαζί με το SL 65 Black Series που έχει το ίδιο ακριβώς πρόβλημα.
Τα αυτοκίνητα ήταν εκεί για δύο μήνες και όταν τα παρέλαβα και πάλι διαπίστωσα ότι δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα. Η επικοινωνία και η προσπάθεια από την πλευρά δεν έφερε κανένα αποτέλεσμα. Έχω στείλει πάρα πολλά παράπονα στα κεντρικά σας και δεν έχω λάβει καμία απάντηση.
Δεν έχω άλλη επιλογή από το να συνεχίσω να ποστάρω κάθε μέρα μέχρι να μου βρείτε μία λύση».

.

Από MacedoniaNET