Μοιράσου το Άρθρο

Η πρωταπριλιάτικη ανάρτηση που έκανε ο Ακης Τσελέντης σχετικά με το μέλλον του ηφαιστειου της Σαντορίνης σεν θα ρου βγει σε καλό καθώς παρενέβη ο εισαγγελέας Εφετών Αιγαίου Οδυσσέας Τσορμπατζόγλου και ζήτησε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης!


Μην χάνεις ούτε ένα λεπτό ενημέρωσης.

Google News – MacedoniaNet2125
Πρόθεση Ψήφου

Η δημοσκόπηση έληξε!


Ο κ. Οδυσσέας Τσορμπατζόγλου Ξεκινάει την διαδικασία ώστε να διαπιστωθεί, εάν η ανάρτηση του διευθυντή του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου στο προσωπικό του λογαριασμό στην σελίδα του στο Facebook αποτελεί διασπορά ψευδών ειδήσεων και ως εκ τούτου ποινικό αδίκημα με βάση το αρ. 191 του Ποινικού Κώδικα.

.

.

«Κατόπιν σχετικής αναρτήσεως σε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, του Σεισμολόγου, Διευθυντού του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών και Διευθυντού του Εθνικού Κέντρου Προειδοποίησης για τσουνάμι, κ. Ακη Τσελέντη, αναφορικά με επικείμενες καταστροφές βιβλικού ή και Ιρουρασικού μεγέθους στο Αιγαίο, με επίκεντρο τη Σαντορίνη Ν. Κυκλάδων, ανάρτηση η οποία προκάλεσε ιδιαίτερη ανησυχία, λόγω και της προέλευσης της στον πληθυσμό της Σαντορίνης του Νομού Κυκλάδων, αλλά και παγκοσμίως, παραγγέλεσθε, όπως επειγόντως διερευνήσετε, σχηματίζοντας σχετική προκαταρκτική δικογραφία, την πιθανή τέλεση εκ μέρους του, κατά τα άλλα διακεκριμένου επιστήμονα, της ποινικώς κολασίμου πράξεως του άρθρου 191 Π.Κ. (Διασπορά ψευδών ειδήσεων)».

Οδυσσέας Τσορμπατζόγλου Εισαγγελέας Εφετών

.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Άκης Τσελέντης, Λίγα λεπτά πριν την 1 Απριλίου ανάρτησε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook κείμενο που έκανε λόγο για μεγάλη πιθανότητα (30%) να μετατοπισθεί όλο το μάγμα που ήταν κάτω από τη Σαντορίνη προς το ηφαίστειο της… Ιαπωνίας Tripanteko δημιουργώντας μια τεράστια χοάνη κάτω από τη Σαντορίνη.

.

Βέβαια πως στο τέλος της ανάρτησης ο κ. Τσελέντης είχε link που παρέπεμπε σε ανάρτηση ιστοσελίδας σχετικά με την Πρωταπριλιά και για ποιο λόγο λέμε ψέματα.

.

.

Από MacedoniaNET