Μοιράσου το Άρθρο

Σκληρή ανακοίνωση και αντίδραση από τη νεολαία ΣυΡιζΑ με ανακοίνωση της καθώς υποστηρίζει ότι είναι απαράδεκτος ο τρόπος που τοποθετείται και φαίνεται η οργάνωση Δημόσια.

Ενημερώσου Αμεσα Gnews – MacedoniaNet

338
Τι Θέση θα έπαιρνε ένας Πατριωτικός σχηματισμός με ηγέτες Μαρινάκη & Γιαννακόπουλο;

Η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ τοποθετήθηκε και επιτέθηκε στον καινούργιο πρόεδρο Στέφανο Κασσελάκη για την παραπομπή προς διαγραφή των ιστορικών στελεχών του κινήματος Νίκου Φίλη, Δημήτρη βίτσα και Πάνου Σκουρλέτη.Τα έντεκα ιστορικά στελέχη και μέλη του κεντρικού συμβουλίου τονίζουν ότι :

«η ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ πρέπει να διαφυλαχθεί όσο ποτέ άλλοτε» και εκτιμούν ότι είναι «απαράδεκτο, σε μια τέτοια συγκυρία, να λειτουργούμε ως μέρος του προβλήματος, τροφοδοτώντας τη δημόσια διαμάχη».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της νεολαίας ΣυΡιζΑ που δημοσιοποιήθηκε από το λογαριασμό της στο facebook:

Πριν από λίγο πληροφορηθήκαμε ότι ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, με ανακοίνωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έθεσε εκτός κόμματος τρία κεντρικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Αδυνατούμε να καταλάβουμε πώς το ποσοστό το οποίο έλαβε στις εσωκομματικές εκλογές, του δίνει την δυνατότητα να παραβιάζει κάθε άρθρο του καταστατικού.

Τέτοιου είδους πρακτικές είναι άκρως αντιδημοκρατικές, αυταρχικές και επικίνδυνες, καθώς δημιουργούν ένα status quo, όπου ο θεσμός του προέδρου υπερβαίνει κάθε δημοκρατική λειτουργία που το Κόμμα μας ασπαζόταν ιστορικά αλλά και αγωνιζόταν κοινωνικά.

Απαιτούμε την άμεση σύγκληση της Πολιτικής Γραμματείας με σκοπό την ανάκληση των διαγραφών αυτών.

.

.

.

Από MacedoniaNET