Μοιράσου το Άρθρο

Κατά μέτωπο επίθεση έκανε ο πρόεδρος της Βιανέξ Δημήτρης Γιαννακόπουλος στον υφυπουργό αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη σχετικά με τα όσα δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό για τον παναθηναϊκό και την υπόθεση του ΟΑΚΑ.


Μην χάνεις ούτε ένα λεπτό ενημέρωσης.

Google News – MacedoniaNet2125
Πρόθεση Ψήφου

Η δημοσκόπηση έληξε!


Ο Υφυπουργός Αθλητισμός Λευτέρης Αυγενάκης μίλησε στην εκπομπή “Livetalks” του σταθμού Θέμα Κρήτης 103,1 και αναφέρθηκε στο θέμα του ΟΑΚΑ λέγοντας:

.

Δεν ιδρώνει το αυτί μου. Έχουν καταλάβει οι πάντες. Άλλο να θέλεις τον αγωνιστικό χώρο που έχει μια σύνδεση ψυχική, άλλο να απαιτείς το μεγαλύτερο πάρκινγκ του ΟΑΚΑ, για εμπορική δραστηριότητα. Δεν θα ενδώσω επειδή το απαίτησε ο κ.Γιαννακόπουλος, δεν διαχειρίζομαι την περιουσία του πατέρα μου, διαχειρίζομαι δημόσια περιουσία. Δεν έχω δικαίωμα να κλείσω τα μάτια. Έχω υποχρέωση τα πάντα να εξελιχθούν νόμιμα και θετικά για την ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Σήμερα είναι ο Γιαννακόπουλος, αύριο δεν είναι με όρους διαφάνειας και σωστά. Δεν έχω τίποτα με τον κ.Γιαννακόπουλο και δεν δίνω σημασία τι λέει και τα κάνει στα κοινωνικά δίκτυα».

.

Για να έρθει απάντηση από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο μέσω του προσωπικού του λογαριασμό στο ίνσταγκραμ:

.

@macedonianet #dpg7000 #avgenakis #mitsotakis #giannakopoulos #panathinaikos #oaka #macedonianet ♬ πρωτότυπος ήχος – MacedoniaNET

.

Από MacedoniaNET