Μοιράσου το Άρθρο

O 81χρονος Θεόφιλος Τζοχουνίδης με μεγαλο ποσοστό αναπηρίας που ειχε απασχολήσει πρόσφατα την κοιμη γνωμη με την διαταγή κατάσχεσης του σπιτιού του μπορει πλέον πλέον να κοιμάται ήρεμος μεσα σ αυτό!

Ενημερώσου Αμεσα Gnews – MacedoniaNet

930
Πρέπει να θεσπιστούν σκληρότερες ποινές για τους Εμπρηστές;

Η δημοσκόπηση έληξε!

Και λέμε μέσα σε αυτό καθώς ο 81ος ετών Θεόφιλος Τζοχουνίδης, ύστερα από την έξωση που του είχε γίνει κοιμόταν στο μπαλκόνι του σπιτιού του.

Σχετικό Άρθρο:

Η διαταγή πληρωμής καθίσταται ανενεργή

Πλέον με προσωρινή διαταγή επιστρέφει σπίτι του, έπειτα από τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει από την αρχη ο δικηγόρος του.σε ρεπορταζ του xalkidikipolitik.gr αναφέρεται οτι η αρχική διαταγή πληρωμής που κοινοποιήθηκε εκ νέου στον 81χρονο οφειλέτη, κι ενώ ήδη είχε γίνει κατάσχεση και πλειστηριασμός της οικίας του, καθίσταται ανενεργή, και συνεπώς άκυρη όλη η διαδικασία που ακολούθησε βασιζόμενη σε αυτήν.

Ο δικηγόρος του Φώτης Μπαμπανής. κατάφερε αυτη την εξέλιξη της υπόθεσης στο Πρωτοδικείο Πολυγύρου όπου εδώ και μερικές εβδομάδες δίνεται η μάχη με τον δικηγόρο του κ. Τζοχουνίδη, Ετσι πλέον μπένει στην οικία του, και σταματάει να κοιμάται τα βράδια στη βεράντα.

Στις 3 Ιουλίου, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10.00 το πρωί εκδικάζεται με ανοιχτό ακροατήριο η ανακοπή βίαιης αποβολής ελλείψει ενεργητικής νομιμοποίησης ενώ ένα ακόμη δικαστήριο θα γίνει στις 24 Ιουλίου με ανοιχτό ακροατήριο.

.

Από MacedoniaNET

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *