Μοιράσου το Άρθρο

Άλλο είναι σκηνικό έξωσης αυτή τη φορά στην περιοχή της Χαλκίδας όταν ισχυρή αστυνομική δύναμη πήγε και πέταξε έξω από το σπίτι του εναν 81 χρόνο ανάπηρο συνταξιούχο .

Ενημερώσου Αμεσα Gnews – MacedoniaNet

265
Γλυπτά Του Παρθενώνα Οφείλει η Κυβέρνηση να τα φέρει πίσω;

Η συγκεκριμένη περίπτωση έγινε στην περιοχή Φλογητά Χαλκίδας. Ήταν η τρίτη φορά πήγε και έγινε έξωση στον συνταξιούχο καθώς οι προηγούμενες δύο είχαν αποτραπεί όταν φορείς και κάτοικοι της περιοχής είχα ξεσηκωθεί και κατάφεραν να εμποδίσουν την έξωση.

.

Ο συνταξιούχος είχε μπει εγγυητής στο στεγαστικό δάνειο του του γιου του ο οποίος είχε μείνει άνεργος και σαν αποτέλεσμα ήταν να μην μπορεί να αποκλήρωση τις δόσεις του. Το σπίτι του ως εγγυητής εκπλειστηριάσθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο για το ποσό των 150.000 € αξία μικρότερη από την πραγματική του ακινήτου.

.

.

«Αυτό είναι το σπίτι μου, το φτιάχνω από τότε που ήμουν 29 χρονών. Είμαι ανάπηρος με σοβαρά προβλήματα υγείας και δεν έχω πουθενά να πάω. Πώς να φύγω και πού να πάω»

.

Ισχυρή αστυνομική δύναμη παρουσία κλειδαρά πήγε από το σπίτι τις πρωινές ώρες και πέταξε έξω τον ηλικιωμένο τη σύζυγο και την άνεργοι κόρη τους . Μοναδικό εισόδημα της οικογένειας ήταν η σύνταξη του ηλικιωμένου.

.

Στο πλευρό της οικογένειας ήταν για τρίτη φορά αρκετοί φίλοι και γείτονες αλλά αυτή τη φορά δεν πρόλαβα να αποτρέψουν την έξωση . Η «Εφ.Συν.», αναφερει ότι, το σπίτι που έχασαν, συνολικού εμβαδού περίπου 300 τετραγωνικών μέτρων, σε οικόπεδο 600 τ.μ., με ισόγειο, υπόγειο και έναν όροφο, διέμεναν ο ηλικιωμένος ανάπηρος με τη γυναίκα του, τη μια κόρη και τον γιο τους.

.

Πριν από μερικά χρόνια ο τελευταίος είχε πάρει ένα δάνειο ανακαίνισης 85.000 ευρώ.Δεν μπόρεσε να το αποπληρώσει, καθώς έμεινε άνεργος, και έτσι το χρέος έπεσε στις πλάτες του πατέρα του, ο οποίος είχε μπει εγγυητής. Ο συνταξιούχος έμεινε ανάπηρος από εργατικό ατύχημα και κατάφεραν να αποπληρώσουν κοντά στα 50.000 €. Τα πανωτόκια έφτασαν το ποσό του χρέους πάνω από 150.000 €!

.

Πηγή: ΕφΣυν, Politic.gr

.

Από MacedoniaNET