Μοιράσου το Άρθρο
Έρευνα και ολική ανατροπή για τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια Ρουμπίνσκα στην Κω καθώς τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της χώρας αναφέρουν δηλώσει συμμετοχή του ιδιωτικού ντετέκτιβ που δίνει τελείως διαφορετική τροπή στα γεγονότα.

Ενημερώσου Αμεσα Gnews – MacedoniaNet

930
Πρέπει να θεσπιστούν σκληρότερες ποινές για τους Εμπρηστές;

Η δημοσκόπηση έληξε!

Οι δηλώσεις του ιδιωτικού ντετέκτιβ δίνουν μια διαφορετική εκδοχή για τα κίνητρα του εγκλήματος στην ΚΩ. Ο Κρίστσοφ Ρουτκόφσκι (Krzysztof Rutkowsk) ιδιωτικός ντετέκτιβ κατέθεσε στην Εισαγγελία στο Βρότσλαβ που έχει αναλάβει τη διενέργεια έρευνας για την υπόθεση ολα τα στοιχεία που εχει συλλέξει.

Ο Ρουτκόφσκι, βγαίνοντας από το εισαγγελικό μέγαρο δηλωσε οτι στα στοιχεία που συγκέντρωσε υπήρξε κάποιου είδους συναλλαγή μεταξύ του 32χρονου από το Μπανγκλαντές και της 27χρονης Πολωνής.

Στην ιστοσελίδα Fakt διαβαζουμε οτι είπε

«Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να πω περισσότερα γι’ αυτή τη συναλλαγή. Ωστόσο, ένας άνδρας από το Μπαγκλαντές που ζει στο νησί της Κω θεωρώ ότι θα μπορούσε να εμπλέκεται και σε κάποιο είδος μαστροπείας».

«Ίσως ένας βιασμός από μια σειρά ανδρών να είχε σχεδιαστεί. Μιλάμε για τους ανθρώπους που έχουν προσαχθεί κατά τη διάρκεια της αστυνομικής έρευνας της υπόθεσης» 

Από MacedoniaNET