Μοιράσου το Άρθρο

Ο ραββίνος Μοντερχάι Φρίζης, πηρε θέση για τα γεγονότα που συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες μεταξύ του Ισραήλ και της Παλαιστίνης ύστερα από την επίθεση της Χαμάς και εκατόμβη νεκρών στην ευρύτερη περιοχή.

Ενημερώσου Αμεσα Gnews – MacedoniaNet

788
Ισραήλ / Παλαιστίνη: Ποια πρεπει να ειναι η θεση της Ελλάδας

Ο ραββίνος Μοντερχάι Φρίζης, σε βίντεο που αναφέρετε στον εβραϊκό λαό έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις υποχρεώσεις του λαού απέναντι στον Θεό και την θρησκεία. Με έναν έντονο και απόλυτο τόνο ανέφερε ότι το ιστραήλ έχει πυρηνικά που θα μπορούσε να τα χρησιμοποιήσει εναντίων ως εχθρών του. Εναντίων όσων για 2000 και πλέον χρόνια κυνηγούσαν τον λαό του ισραήλ κάνοντας πογκρόμ και ολοκαυτόματα.

@macedonianet #macedonianet #ραββίνος #Μοντερχάι #israel #gaza #palaistine #peace #hamas #militaryisrael🇮🇱 #jerusalem #israelpalestine #freepalestine #freeisrael #lebanon #savegaza #saveisrael #palaistine #israel🇮🇱 ♬ πρωτότυπος ήχος – Macedonianet.gr

.

.

Ο ίδιος μιλώντας στην ΕΡΤ και την εκπομπή «Συνδέσεις» εξήγησε την κατάσταση και έκανε αναφορά στην επικείμενη χερσαία επίθεση.

«Έχουμε ζήσει πάρα πολύ δύσκολες στιγμές με την ισλαμική τρομοκρατία και στο παρελθόν. Τέτοια κατάσταση έχουμε να τη ζήσουμε εδώ και χρόνια» είπε. Ο κ. Φρίζης περιέγραψε την κατάσταση που επικρατεί μετά την επίθεση της Χαμάς ως «έναν πόλεμο επιβίωσης για το λαό του Ισραήλ. Αυτόν τον πόλεμο, με τη βοήθεια του Θεού, θα τον νικήσουμε».

.

Πηγή ertnews.gr

.

Ποιος είναι ο ραββίνος Μοντερχάι Φρίζης:

.

Από MacedoniaNET