Μοιράσου το Άρθρο

Σοκαριστικές εικόνες έρχονται από την επίθεση στο ονομα του Αλλαχ που έγινε στις Βρυξέλλες το βράδυ της Δευτέρας από άτομο που δηλώνει μέλος του ισλαμικού κράτους.

Ενημερώσου Αμεσα Gnews – MacedoniaNet

788
Ισραήλ / Παλαιστίνη: Ποια πρεπει να ειναι η θεση της Ελλάδας

Η άλλη μία σοκαριστική επίθεση σε ευρωπαϊκή χώρα με υπόβαθρο τον θρησκευτικό φανατισμό.Το βράδυ της Δευτέρας, ενας άνδρας άνοιξε πυρ αδιακρίτως σκοτώνοντας δύο άτομα. Στη συνέχεια ομολόγησε την πράξη του σε βίντεο που ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο οποίο δηλώνει μέλος του Ισλαμικού Κράτους και καυχιέται ότι σκότωσε τους άπιστους «στο όνομα του Αλαχ».

Όπως έγινε γνωστό τα δύο θύματα πήγαιναν να παρακολουθήσουν τον αγώνα της Εθνικής Ομάδας τους εναντίον του Βελγίου που διεξαγόταν κοντά στο σημείο του τρομοκρατικού χτυπήματος, φορώντας φανέλες της εθνικής Σουηδίας. Η επίθεση έγινε γύρω τις 19:15 κοντά στο κέντρο των Βρυξελλών ενω ο δράστης δεν έχει συλληφθεί.

Σε βίντεο που εχει ανεβεί μέσω Χ, ακούγονται οι πολλαπλοί πυροβολισμοί, και αναφέρεται ότι ο δράστης φώναξε «Αλλαχού Ακμπάρ», δηλαδή ο «Θεός είναι Μεγάλος». Σε άλλο βίντεο, ο δράστης εκτελεί από απόσταση αναπνοής ένα θύμα και στη συνέχεια του ρίχνει και την χαριστική βολή.

Από MacedoniaNET