Μοιράσου το Άρθρο

Παλαιστίνιος πρόσφυγας βγήκε ζωντανά στον αερα και κατηγόρησε τα ΜΜΕ για υποκρισία και απόκρυψη της αλήθειας με δολο ολα αυτα τα χρομια υπερ του Ισραήλ.

Ενημερώσου Αμεσα Gnews – MacedoniaNet

385
Τι Θέση θα έπαιρνε ένας Πατριωτικός σχηματισμός με ηγέτες Μαρινάκη & Γιαννακόπουλο;

Στην εκπομπή TLIFE του ΣΚΑΙ βγηκε ζωντανά καινμιλησε ένας πρόσφυγας απο την Παλαιστίνη. Μιλησε ειλικρινά και σκληρά λέγοντας τα βιώματα του και κατηγορώντας τα ΜΜΕ οτο αποκρύπτουν με δόλο την αλήθεια για το τι συμβαίνει χρονια τώρα στην περιοχή.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής θίχτηκε απο την «επίθεση» καιντου απάντησε σε έντονο ύφος ξεκινώντας εναν εκρηκτικό διάλογο.

Πρόσφυγας:  «Έχουν σφάξει την αλήθεα. Έχουν αμολήσει το τάγμα της προπαγάνδας ότι κλαίνει γιαγιάδες και μωρά. Ο πρόεδρος της Αμερικής έκλαιγε για τα αποκεφαλισμένα μωρά, τελικά αποδείχθηκε ότι δεν υπάρχουν αποκεφαλισμένα μωρά. Τα κανάλια σας 24 ώρες το 24ωρο καλύπτουν τον πόλεμο μονομερώς, από την πλευρά του Ισραήλ. Κανένας δεν λυπάται, κανένας δεν αναρωτιέται τι γίνεται από την άλλη πλευρά. Στη Γάζα δεν υπάρχει ούτε ένας απεσταλμένος… Εξαρχής, είμαι κατά της βίας και αυτό που έγινε στο φεστιβάλ με θλίβει. Με θλίβει όμως και το γεγονός ότι η Γαζα 17 χρόνια είναι εγκλωβισμένη, δεν έχει νερό, δεν έχει ρεύμα αλλά δεν είδα να ενδιαφέρεται κανείς. Συνέχεια μπαίνουν στη Γάζα και σκοτώνουν αθώους ανθρώπους, δεν ενδιαφέρεται κανείς! 70 χρόνια υποφέρει ο Παλαιστινιακός λαός, 70 χρόνια κατοχής και δεν μιλάει κανείς , δεν κλαίει κανείς… Πρώτη φορά από θύτης το Ισραήλ γίνεται θύμα και μαύρο κλάμα σε όλο τον κόσμο. Κάθε μέρα είμαστε θύματα. Ο υπουργός Άμυνας μας είπε ανθρωπόμορφα ζώα και πήρε την άδεια όλου του κόσμου να μας σφάξει. Ανήγγειλε το έγκλημα πολέμου που θα κάνει. 75 χρόνια κατοχής δεν κλαίει κανείς. Ας αποδεχτούμε ότι η Χαμάς είναι τρομοκράτες, όταν ένα κράτος αναγνωρισμένο απαντά με την ίδια βαρβαρότητα καμία χώρα δεν διαμαρτύρεται».Στη Δυτική όχθη, που δεν υπάρχει Χαμάς, από την αρχή του 2023 σκοτώσανε 450 Παλαιστίνιους»

Στεφανίδου: «Υπάρχει πρόβλημα με την Παλαιστίνη, αλλά η λύση είναι η Χαμάς»;

Πρόσφυγας: «Η Χαμάς ιδρύθηκε για να αποσπάσει την Παλαιστινιακή Ένωση, το δικό τους τέρας μεγάλωσε και τους τρώει. 75 χρόνια υποφέρουμε εμείς. Γιατί δεν ενδιαφέρθηκε κανείς; (..) Αυτό είναι Παλαιστίνη. Αυτό που λέτε «κράτος του Ισραήλ» είναι κατεχόμενα παλαιστινιακά εδάφη. Τώρα που μας σκοτώνουν είναι Ισραήλ. Μας διώξαν από το σπίτι μας και τώρα δεν έχουμε δικαίωμα να πλησιάσουμε. Με βγάλατε να πω κάτι ακραίο για να πει μετά ο κόσμος, καλά να πάθουν, είναι τρομοκράτες όλοι τους. Γι’ αυτό με βγάλατε».

Από MacedoniaNET