Μοιράσου το Άρθρο

.Έντονες φήμες Παρασκήνιο και αρκετές διαρροές δείχνουν πώς θα είναι η επόμενη κονσόλα βιντεοπαιχνιδιών της Sony και ίσως να έρθει πιο γρήγορα από όσο φανταζόμαστε.

Ενημερώσου Αμεσα Gnews – MacedoniaNet

385
Τι Θέση θα έπαιρνε ένας Πατριωτικός σχηματισμός με ηγέτες Μαρινάκη & Γιαννακόπουλο;

Αυτή τη στιγμή η Sony κυκλοφορεί το PlayStation 5 το οποίο ξεκίνησε να το προωθεί το Νοέμβριο του 2020, με όλα τα γνωστά προβλήματα διαθεσιμότητας λόγω του περιορισμένου αποθέματος και της έλλειψης εξαρτημάτων που υπήρχε.

.

.

Το γεγονός αυτό έφερε αύξηση της τιμής πώλησης της κονσόλας καθώς και αύξηση της τιμής πώλησης ως μεταχειρισμένη. Πάρα πολλοί χρήστες προτίμησαν να περιμένουν ώστε να υπάρχει διαθέσιμο απόθεμα Πολλοί από αυτούς που δέχθηκαν την καινούργια κονσόλα φέτος, δυονχρομια μετα δηλαδη.

.

flatmate.gr@gmail.com

.

Μια διαρροή δείχνει τα επόμενα σχέδια της Sony για την επερχόμενη κονσόλα PlayStation 6. Η εταιρεία επισημοποίησε κάποια έγγραφα πρόσφατα που δείχνουν ότι το PlayStation 5 δεν θα είναι για καιρό ακόμα στο προσκήνιο. Ίσως να είναι η κονσόλα με τη μικρότερη διάρκεια ζωής από την κυκλοφορία του πρώτου PlayStation.

.

.

Η Sony ανέφερε ότι η Microsoft θα συνεχίσει να κάνει διαθέσιμα παιχνίδια απο την εταιρια της Activison στην πλατφόρμα PlayStation μέχρι το 2027. Αυτό μπορεί επίσης να ειναι μια εμμεση αναφορά ότι η Sony θα κυκλοφορήσει μια νέα έκδοση τηε κονσόλας το 2027.

.

Πηγή

Από MacedoniaNET