Μοιράσου το Άρθρο

.

Επανάσταση στα μοτέρ εσωτερικής καύσεις πολλαπλών ρόλων με πολλά πλεονεκτήματα έρχεται από την εταιρεία Aquarius Engines .

Ενημερώσου Αμεσα Gnews – MacedoniaNet

341
Τι Θέση θα έπαιρνε ένας Πατριωτικός σχηματισμός με ηγέτες Μαρινάκη & Γιαννακόπουλο;

Η εταιρία Aquarius Engines , Ανέπτυξε και η παρουσία σου; Της κινητήρα ελεύθερου εμβόλιο το οποίο είναι ένα είδος μοτέρ εσωτερικής καύσης με αρκετά πλεονεκτήματα σε σχέση με τους κλασικούς κινητήρες. Στον λόγο ο στροφαλοφόρος άξονας και επιπλέον το μοτέρ έχει λιγότερα κινούμενα μέρη.

.

.

Η εταιρεία παρουσίασε ένα βίντεο στο site is που δείχνει και αναφέρει ότι μόλις 10 kg δίχρονος κινητήρας αποδίδει 22 ίππους, Έχει δύο κεφαλές και ένα πιστόνι διπλής όψεως το οποίο στη μέση έχει έναν κεντρικό άξονα πάνω στον οποίο κινείται.

.

flatmate.gr@gmail.com

.

Η εταιρεία αναφέρει ότι ο κινητήρας είναι αερόψυκτος χωρίς να υπάρχει σύστημα λίπανσης δαχτυλίδια του πιστονιού είναι κατασκευασμένα από ένα υλικό που έχει βάση τον γραφίτη. Αυτή τη στιγμή κινητήρας αξιοποιείται σε γεννήτριες εννοώ μπορεί να εξελιχθεί ώστε να λειτουργήσει κρητικά συστήματα αυτοκινήτου.

.

.

Η Aquarius Engines , είναι μια Ισραηλιτική εταιρία , στην οποία έχουν επενδύσει μεγάλες εταιρείες του χώρου όπως ο ιαπωνικός κατασκευαστής ανταλλακτικών TPR καθως και η θυγατρική της HONDA Musashi Seimitsu.

.

ΠΗΓΗ

Από MacedoniaNET