Μοιράσου το Άρθρο

Επανάσταση φέρνει η νέα τεχνολογία που παρουσίασαν Κινέζοι στον τομέα της αποθήκευσης ηλεκτρικής ενέργειας σε μπαταρίες καθώς το νέο τους επίτευγμα μπορεί να διαρκέσει 1.000 km ενώ φορτίζει σε 6 λεπτά.

Ενημερώσου Αμεσα Gnews – MacedoniaNet

258
Γλυπτά Του Παρθενώνα Οφείλει η Κυβέρνηση να τα φέρει πίσω;

Η κινεζική startup Greater Bay Technology ειναι πισω απο την πατεντα καθως υποστηρίζει πως έχει δημιουργήσει μια μπαταρία, η οποία με σωστή διαχείριση θερμότητας και τα υπεραγώγιμα υλικά, που της επιτρέπουν να ζεσταίνεται γρήγορα σε κρύο καιρό, μπορεί να φορτιστεί από το 0% έως το 80% σε μόλις 6 λεπτά.

Η επαναστατική αυτή τεχνολογία στον τομέα των μπαταριών δεν επηρεάζεται καθόλου από τις εξωτερικές θερμοκρασίες. O Huang Xiangdong, συνιδρυτής και πρόεδρος της εταιρείας, έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 1 δισεκατομμύριο δολάρια, δηλωσε σχετικά:

Όλοι γνωρίζουμε ότι η αυτονομία των ηλεκτρικών αυτοκινήτων επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό στις ψυχρές περιοχές, καθιστώντας την μια τρομερή εμπειρία για τον χρήστη. Η μπαταρία Phoenix δεν αντιμετωπίζει μόνο τον μεγάλο χρόνο φόρτισης των ηλεκτρικών αυτοκίνητων, αλλά και άλλα σημεία πόνου αυτών. Δεν έχει σημασία εάν είναι μια ζεστή ή μια κρύα μέρα, η αυτονομία της μπαταρίας Phoenix δεν θα επηρεαστεί,

Πηγή

Από MacedoniaNET