Μοιράσου το Άρθρο

Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Φλωρίδης  έκανε λόγο για μια καθαρή παρέμβαση του τουρκικού προξενείου στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές στην περιοχή της Ροδόπης με στόχο να βγάλει τον «δικό» του υποψήφιο.

Ενημερώσου Αμεσα Gnews – MacedoniaNet

168
Γλυπτά Του Παρθενώνα Οφείλει η Κυβέρνηση να τα φέρει πίσω;

Στην τηλεοπτική εκπομπή Evening Report ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Φλωρίδης, Έδωσε στοιχεία ότι το τουρκικό προξενείο επενέβη στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές της χώρας μας με σκοπό να βγει ο δικός τους άνθρωπος . Όπως ανέφερε ο πρώην υπουργός η συγκεκριμένη παρέμβαση είναι αντίθετη με την Συνθήκη της Λωζάννης, αλλά παράλληλα είναι και σκοτεινό παιχνίδι της Άγκυρας απέναντι στην χωρα μας.

«Έγιναν οργανωμένες μεταφορές, μεταναστών μουσουλμάνων κυρίως από τη Γερμανία, προκειμένου να ψηφίσουν. Οι οποίοι είναι Έλληνες πολίτες, μετανάστες μουσουλμάνοι στην Γερμανία, όπως είναι και Έλληνες στη Γερμανία και όποτε θέλουν έρχονται…25 χιλιόμετρα αυτοκίνητα από την Καστάνη μέχρι τα ελληνικά σύνορα, για να μπουν, να έρθουν εδώ να ψηφίσουν και οι περισσότεροι ήταν στον νομό Ροδόπης».

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα και τις δηλώσεις του πρώην υπουργού:

@macedonianet #macedonianet #πασοκ #συριζα #ΝΔ #ΕΥΠ #ροδοπης #εκλογες2023 #ροδόπη #νοθειαεκλογες #νοθεια #τσίπρας ♬ πρωτότυπος ήχος – Macedonianet.gr

Από MacedoniaNET

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *