Η επιστροφή του βασιλιά είναι γεγονός.Έρχεται με συνοδεία 350 αλόγων, Για να γιορτάσουν ολοι μαζι τα 75 της Honda.
Μην χάνεις ούτε ένα λεπτό ενημέρωσης.
Honda S2000, Ποιος δε θυμάται το θρυλικό ροντστερ Με τον 2λιτρο ατμοσφαιρικό κινητήρα των 240 ίππων, Που ακόμα και η Ferrari χρειάστηκε περίπου 10 χρόνια για να τον ξεπεράσεις σε ειδική ισχύ!
.
Το προηγούμενο μοντέλο εταιρεία το παρουσίασε με αφορμή τα 50 χρόνια της το 1998. VTEC (Variable Valve Timing και Lift Electronic Control), 2λιτρο , 240 καυτα αλογα στον πισω αξονα και αρχικα «γυμνό» μονο για δυνατα χερια που Δεν συγχωρούσε τα λάθη.
.
Νέο S2000 το 2024 για τα …75 χρόνια .
.
Το περιοδικό Forbes αναφερει πηγή εκ των εσω, βαθια σρο μυαλο της Honda που δηλώνειΌτι όλα είναι έτοιμα να γιορτάσουν τα 75 χρόνια της εταιρείας με την κατασκευή του νέου S2000 το 2024!
.
Αυτό θα έρθει παράλληλα και με το νέο τετρακύλινδρο VTEC Turbo,Χωρητικότητας 2000 κυβικών αλλά με απόδοση 350 άλόγων.
.
Ας θυμηθούμε λιγο, Ανοιξτε τον Ηχο…
.