Ακόμα μία κινεζική αυτοκινητοβιομηχανία που μπαινει στην Ελληνική αγορά λανσάροντας τα οχήματά της με πάρα πολύ χαμηλή τιμή και πολλά «καλούδια» στον βασικό εξοπλισμό.
Ενημερώσου Αμεσα Gnews – MacedoniaNet
Ο γνωστός τεχνολογικός κολοσσός Huawei σύμφωνα με δημοσίευμα του newsauto, έχει ήδη κλείσει συμφωνία με Έλληνα εισαγωγέα. Το όνομα δεν αποκαλύπτεται ακόμα και θα ανακοινωθεί εν ευθετω χρόνο.
Επικοινώνησε μαζί μας, Μαθε Πως
Fb: Flatmate, email: flatmate.gr@gmail.com
Η εταιρία λανσάρει το μοντέλο EV Luxeed. Ενα ηλεκτρικό κουπέ, με αυτονομία κοντά στα 700 χιλιόμετρα. Θα διαθέτει σύστημα έξυπνης οδήγησης ADS 2.0 της Huawei με LiDAR στην οροφή, 11 κάμερες υψηλής ευκρίνειας, 12 ραντάρ υπερήχων και 3 ραντάρ μικροκυμάτων. Ενω το εκπληκτικό είναι ότι η τιμή του θα είναι 25.000 ευρώ!
.
.
.
.
Τα αμάξια θα «τρέχουν» το λογισμικό της εταιρίας HarmonyOS, έτσι κάθε όχημα θα έχει την δυνατότητα εξατομίκευσης των απεικονίσεων στην κεντρική οθόνη του.