Μοιράσου το Άρθρο

Ο δήμος Βουλιαγμένης έβγαλε ανακοίνωση καθώς έρχεται το δικαστήριο εναντίον της εταιρίας διαχείρισης της Ακτής Βουλιαγμένης, σχετικά με την αύξηση του εισιτηρίου στην παραλία.

Ενημερώσου Αμεσα Gnews – MacedoniaNet

342
Τι Θέση θα έπαιρνε ένας Πατριωτικός σχηματισμός με ηγέτες Μαρινάκη & Γιαννακόπουλο;

Η είσοδος στις οργανωμένες παραλίες είναι ένα από τα πολύ μεγάλα θέματα και προβλήματα του καλοκαιριού. Μπορεί όντως κάποιος οργανωμένες παραλίες να Παρέχουν έξτρα υπηρεσίες και καθαριότητα αλλά η τιμή του κομίστρου για την είσοδο είναι απαγορευτική ιδιαίτερα αν έχεις οικογένεια.

.

flatmate.gr@gmail.com

.

Παράδειγμα η ακρη Βουλιαγμένης που διαχειρίζεται απο την Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) η οποία έχει τη διοίκηση και διαχείριση της ακτής. Ο Δήμος αναφέρει οτι προχωράει συστηματικά τα τελευταία χρόνια σε αυξήσεις «φωτιά» της τιμής εισιτηρίου προκαλώντας την οργή και την αγανάκτηση κατοίκων και επισκεπτών.

.

.

Χαρακτηριστικό είναι ότι από το 2019 μέχρι και φέτος, η τιμή εισόδου για τους δημότες του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης αυξήθηκε κατά 333%.

.

«Με μεγάλη έκπληξη διαπιστώσαμε ότι η τιμολογιακή πολιτική της εταιρείας άλλαξε δραματικά χωρίς προηγούμενη συνεννόηση με τη Δημοτική Αρχή. Στην περίπτωση που επιμείνετε στην εφαρμογή της νέας σκληρής τιμολογιακής πολιτικής, σας δηλώνουμε ότι ως δημοτική αρχή θα ακολουθήσουμε τη σκληρή πολιτική που εσείς επιλέγετε και θα προβούμε στις απαραίτητες ενέργειες»

Γρηγόρης κωνσταντέλλος δήμαρχος

.

Στις 6 Ιουνίου 2023 έχει οριστεί τακτική δικάσιμος και οσο φαίνεται θα δικαιωθεί ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, ανοίγοντας ελπίδες και για άλλους δήμους της χώρας που υπάρχει έντονη εκμετάλλευση των ακτών.

.

Εδω σαν αποτελεσμα θα ειναι, οι δημότες Βουλιαγμένης θα έχουν δωρεάν είσοδο στην Ακτή Βουλιαγμένης, ενώ για τους δημότες Βούλας και Βάρης η είσοδός τους στην πλαζ θα γίνεται με την προμήθεια ειδικού αυτοκόλλητου επί της κάρτας του δημότη με εφάπαξ ετήσιο αντίτιμο ποσού 25 ευρώ.

Από MacedoniaNET