Μοιράσου το Άρθρο

Εγκύκλιος εσταλη σε όλους τους εισαγγελείς της χώρας, ότι είναι καθήκον και υποχρέωσή τους να σταματήσουν όσους επιχειρηματίες περιορίσουν την Ελεύθερη πρόσβαση των πολιτών στις ακτές.

Ενημερώσου Αμεσα Gnews – MacedoniaNet

18
Γλυπτά Του Παρθενώνα Οφείλει η Κυβέρνηση να τα φέρει πίσω;

«Φλέγον Ζήτημα» χαρακτηρίζει ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος, την προστασία Δημοσίων κτημάτων από τους εισαγγελείς.

.

flatmate.gr@gmail.com

.

 «Με την εισαγγελική πυγμή μας πρέπει να καταστήσουμε τοις πάσι εμφανές, έστω και διά κυρώσεων και διά πράξεων δικονομικού καταναγκασμού, ότι κύριος προορισμός των κοινοχρήστων πραγμάτων είναι η ελεύθερη και ακώλυτη πρόσβαση του κοινού προς αυτά. Ιδιωτικές παραλίες ο νόμος δεν γνωρίζει!

.

Αν δε, ενάντια στον νόμο και ανήθικα κοινωνικά, στις περιοχές αρμοδιότητάς σας υπάρχουν τέτοιες, λόγω της μακροχρόνιας παντελούς αδιαφορίας των αρχών και της έλλειψης παντός ελέγχου, πρέπει με την εισαγγελική δράση μας να επαναφέρουμε τα πράγματα στην προτέρα νόμιμη κατάσταση!

.

Οχι μόνοι μας, βεβαίως, αλλά με τη συνδρομή όλων των εμπλεκομένων φορέων (…). Πας δε αντιλέγων και εφόσον εκούσια δεν συμμορφώνεται στον νόμο πειθαναγκάζεται διά τούτο, διά μέτρων δικονομικού καταναγκασμού (ένταλμα σύλληψης στα αυτόφωρα κακουργήματα και πλημμελήματα, κατασχέσεις με διαταγή σας όλων των πραγμάτων και αντικειμένων που έχουν σχέση με το έγκλημα, κατεδάφιση άμεση των παράνομων κατασκευών κ.λπ.)», 

Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος αντεισαγγελέας Αρείου Πάγου

.

Από MacedoniaNET