Μοιράσου το Άρθρο
Για την δολοφονία του Αλκή Καμπανού με οπαδικά κίνητρα που συγκλόνισε το πανελλήνιο την 1 Φεβρουαρίου 2022 στην Θεσσαλονίκη κρίνονται ομόφωνα ένοχοι και οι 12 κατηγορούμενοι

Ενημερώσου Αμεσα Gnews – MacedoniaNet

385
Τι Θέση θα έπαιρνε ένας Πατριωτικός σχηματισμός με ηγέτες Μαρινάκη & Γιαννακόπουλο;

Ύστερα από συνολικά 47 συνεδριάσεις τους τελευταίους έξι μήνες οι δικαστές του κακουργιοδικείου τρεις τακτική και τέσσερις ένορκη έβγαλαν την ετυμηγορία ύστερα από πολυμερή διάσκεψη και καθώς αξιολόγησαν όλα τα αποδεικτικά στοιχεία και τις απολογίες των κατηγορουμένων .

Η αίθουσα του δικαστηρίου ήταν ασφυκτικά γεμάτη και ο πρόεδρος κάλεσε έναν έναν τους κατηγορούμενους να σηκωθούν από τη θέση τους προκειμένου να τους απαγγείλει την απόφαση του δικαστηρίου .

Έτσι η κατηγορία της από κοινού ανθρωποκτονίας με δόλο μετατράπηκε σε ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο για τον αλκή και τους δυο φίλους του. Εφτά από τους Κατηγορούμενους κρίθηκαν ένοχοι ως αυτοκί στην πράξη αυτή και υπόλοιποι πέντε κρίθηκαν συνεργοί.

Εισαγγελέα της έδρας Κυριακή κλαμπα ζήτησε την ενοχή για όλους τους κατηγορούμενους ανάλογα με το βαθμό συμμετοχή τους και ανέφερε ξεκάθαρα ότι ήταν «επίθεση οργανωμένη και σχεδιασμένη μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο με κοινό ανθρωποκτόνο δόλο σε βάρος όλων των θυμάτων. Λυπάμαι πραγματικά, έχουμε 12 νέα παιδιά που ήταν στο χέρι τους να ακολουθήσουν έναν καλύτερο δρόμο στη ζωή τους κι όχι το σκοτάδι. Σε έναν “ανορθόδοξο πόλεμο”, η νίκη σημαίνει καταδίκη»

Από MacedoniaNET