Μοιράσου το Άρθρο

Η Universal Pictures μας ετοιμάζει στιγμές αγωνίας και τρόμου με το Beast, την νέα της ταινία θρίλερ περιπέτειας επιβίωσης.


Μην χάνεις ούτε ένα λεπτό ενημέρωσης.

Google News – MacedoniaNet


Ο Idris Elba που πρωταγωνιστεί στο Beast αποτελεί ένα θετικό στοιχείο για την ταινία, δεδομένου ότι ο ηθοποιός έχει μια ισχυρή και πιστή βάση θαυμαστών. Τα πολλαπλά έργα που έχει αναλάβει καλύπτουν μια μεγάλη ποικιλία ειδών τόσο στην μικρή οθόνη όσο και τον κινηματογράφο, καθιστώντας τον ηθοποιό ένα ευρέως φημισμένο όνομα μεταξύ των κινηματογραφόφιλων.

.

Πλοκή

.

Η κεντρική αφήγηση του Beast περιστρέφεται γύρω από την επιβίωση. Η ιστορία της ταινίας ακολουθεί μια τριμελή οικογένεια, έναν πατέρα και τις δύο κόρες του, που φτάνουν σε ένα καταφύγιο θηραμάτων στη Νότια Αφρική. Ένα ταξίδι που έχει σκοπό να έχει συναισθηματική αξία και να βοηθήσει στην αποκατάσταση των παραμελημένων σχέσεων σύντομα γίνεται ένας απόλυτος εφιάλτης όταν η οικογένεια γίνεται στόχος ενός αρπακτικού.

Όταν η αναζήτηση μιας μοναδικής περιπέτειας από την οικογένεια παίρνει το λάθος μονοπάτι, οι πρωταγωνιστές δεν έχουν άλλη επιλογή από το να επιβιώσουν και να παλέψουν για τη ζωή τους.

.

Διάβασε την συνέχεια στο Next Episode

Από MacedoniaNET