Μοιράσου το Άρθρο

Το Prey έδωσε τέλος σε πολλές αρνητικές προκαταλήψεις γύρω από το franchise του Predator μετά το άκρως επιτυχημένο Predator του 1987.


Μην χάνεις ούτε ένα λεπτό ενημέρωσης.

Google News – MacedoniaNet


Το πρώτο Predator έμεινε βαθιά χαραγμένο στις μνήμες μας για τον πρωταγωνιστή του, τον αγαπημένο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ γνωστό για τη δράση στις ταινίες του αλλά και για τον τρομακτικό και ταυτόχρονα πολύ εντυπωσιακό κακό της ταινίας, τον Εξωγήινο Κυνηγό, τον Predator!

.


.

Αξιοποίησε τώρα το ακίνητο σου

Fb: Flatmate, email: flatmate.gr@gmail.com


.

.

Μετά την επιτυχία του Predator ένα ή και περισσότερα σίκουελ ήταν αναπόφευκτα, και ενώ ορισμένες συνέχειες του Predator Lore γνώρισαν κάποια επιτυχία στο box office, κανένα δεν έχει συγκεντρώσει τόσο υψηλή βαθμολογία όσο το αρχικό.

.

Και τώρα μας ήρθε το soft reboot του franchise, το Prey.

.

Μεταξύ άλλων, η απλότητα του αρχικού Predator ήταν αυτό που το έκανε επιτυχία. Η ιστορία των άρτια εκπαιδευμένων κομάντος εναντίον ενός εξελιγμένου εξωγήινου Κυνηγού έχει ενδιαφέρον και το στήσιμο της αποδίδει καλά στην ταινία. Ωστόσο, οι επόμενες Predator ταινίες κινούνταν εκ του ασφαλούς πάνω στην ίδια συνταγή πλοκής της αρχικής ταινίας. Από την επιτυχία του 1987, σε κάθε σίκουελ ακολουθούμε έναν άνδρα ήρωα που είναι ο αρχηγός μιας ομάδας στρατιωτών ή αστυνομικών, όπου μέλη της σφαγιάζονται ένα προς ένα μέχρι την τελική και επιτυχημένη αναμέτρηση του ήρωα με τον κακό. Βάλτε και στην εξίσωση τα κατά γενική ομολογία αποτυχημένα Alien vs Predator και δεν είναι να απορεί κανείς γιατί το Predator franchise έμεινε στάσιμο.

.

Διάβασε την συνέχεια στο nextepisode.gr

.

Από MacedoniaNET

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *