Μοιράσου το Άρθρο

Με αιγυπτιακή πρωτοβουλία συγκεντρώνονται υπογραφές διαμαρτυρίας για να ακυρωθεί η προβολή της «Κλεοπάτρας του Netflix» καθώς την παρουσιάζει ως έγχρωμη παρά τις ιστορικές αναφορές και απεικονίσεις και το γεγονός ότι ανήκε στη δυναστεία των Πτολεμαίων η οποία είχε ιδρυθεί από τον Πτολεμαίο Α’ Σωτήρα, στρατηγό τού Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Ενημερώσου Αμεσα Gnews – MacedoniaNet

258
Γλυπτά Του Παρθενώνα Οφείλει η Κυβέρνηση να τα φέρει πίσω;

«Ο αφροκεντρισμός είναι ψευδοεπιστήμη που προωθεί συγκεκριμένη ατζέντα, ώστε να ληστέψει την ιστορία της Αιγύπτου και των Αιγυπτίων. Παραποιείται η ιστορία με εσφαλμένα άρθρα χωρίς κανένα ντοκουμέντο.

.


.

Αξιοποίησε τώρα το ακίνητο σου

Fb: Flatmate, email: flatmate.gr@gmail.com


.

.

«Η Κλεοπάτρα γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου από την Πτολεμαϊκή δυναστεία και είχε ελληνική καταγωγή. ΔΕΝ ήταν μαύρη. Αυτό δεν στρέφεται εναντίον των μαύρων, αλλά είναι απλώς ένα κάλεσμα σε εγρήγορση για τη διατήρηση της ιστορίας και της ακεραιότητας Αιγυπτίων και Ελλήνων. Η σειρά αυτή γυρίστηκε για να ευχαριστήσει το αφροκεντρικό κίνημα που θέλει να οικειοποιηθεί τον αρχαίο αιγυπτιακό πολιτισμό. Η Αίγυπτος δεν ήταν ποτέ ούτε μαύρη ούτε λευκή. Η Αίγυπτος είναι Αίγυπτος. Υπάρχουν πολλοί σημαντικοί πολιτισμοί μαύρων Αφρικανών, αλλά ο αιγυπτιακός ΔΕΝ είναι μεταξύ αυτών. Υπογράψτε το αίτημα για να σταματήσει η παραχάραξη της ιστορίας».

.

https://www.change.org/p/cancel-netflix-s-queen-cleopatra-repost?source_location=search&fbclid=IwAR07ldF4p6x3t1W8tlO435G_rplGeszEhU_lHYYlEcxgz3wX4H4L5dHK8QQ

.

Από MacedoniaNET