Μοιράσου το Άρθρο

Στοιχείο ΣΟΚ έρχετε στην επιφάνεια Σχετικά με την δολοφονία του 45χρονου στην Ξάνθη, Καθώς φαίνεται ότι τον σκότωσαν γιατι τελικά δεν θέλησε να πουλήσει την εγγονή του ηλικίας 15 ετών!


Μην χάνεις ούτε ένα λεπτό ενημέρωσης.

Google News – MacedoniaNet2125
Πρόθεση Ψήφου

Η δημοσκόπηση έληξε!


Σύμφωνα με την αστυνομία Δολοφονία του 40 πεντάχρονο άντρα που έχει προκαλέσει shop στην κοινωνία της Ξάνθης σχετίζεται με ένα μείζον κοινωνικό ζήτημα. Η Ιστορία στον οικισμό του δροσερού έχει να κάνει με αρραβώνες με ταξί ανηλίκων και οικονομικές συναλλαγές πίσω από αυτούς.

.

Ο 45χρονος, Φαίνεται να είχε συμφωνήσει με τον δράστη να πουλήσει την 15 ετών εγγονή για νύφη του 17 χρόνου γιου του δράστη και τελικά αθέτησε την συμφωνία. Η τιμη για τον γάμο φαίνεται να ήταν στα €6.000.

.

Ο παππούς της κοπέλας άλλαξε γνώμη βδομάδες μετά τον αρραβώνα και πολύ πίσω στο σπίτι το κορίτσι . Ο δράστης από την φαίνεται τον τελευταίο καιρό διεκδικούσε το ποσό που είχε δώσει για το γάμο.

.

Αποτέλεσμα ήταν να πάει στο σπίτι με συνοδεία τους δυο γιούς του και τον γαμπρό του. Εισέβαλε στο σπίτι και τον πυροβόλησε εξ επαφής έξι φορές με αποτέλεσμα να το σκοτώσει. Πριν λίγους μήνες η αστυνομία είχες βάλει στο σπίτι του δράστη και είχε κατάσχεσει όπλα που βρέθηκαν στην κατοχή του.

.

Ο δράστης παρουσιάστηκε στον αστυνομικό τμήμα και παραδόθηκε , Ύστερα από βίντεο έβγαλε τα στο tiktok στο οποίο ανέφερε ότι όποιος πειράξει την οικογένειά του θα το σκοτώσει.

Από MacedoniaNET