Μοιράσου το Άρθρο

Ο Ελλάδιος, ο άνθρωπος που κατηγορούσε τον πατερα Αντώνιο και την κιβωτός του Κόσμου και στις μαρτυρίες του βασίστηκαν παλλοι δημοσιογράφοι ειναι ενας απο τους μαστροπούς της 14χρονης!


Μην χάνεις ούτε ένα λεπτό ενημέρωσης.

Google News – MacedoniaNet2125
Πρόθεση Ψήφου

Η δημοσκόπηση έληξε!


Ειναι ο ίδιος που πριν λίγους μηνες δηλωνε στο MEGA ότι υπήρχε διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας όπου κρατούσαν φυλακισμένα τα παιδιά της δομής!

.

Στειλε Μας Πληροφορίες στο flatmate.gr@gmail.com, Η ομάδα μας θα έρθει άμεσα σε επαφή μαζί σου

.

Ο Ελλάδιος Σπηρλιώτης συνελήφθη μαζί με άλλους δύο και θα απολογηθεί την Παρασκευή στην ανακρίτρια σχετικα μς την υποθεση της 14χρονης.

.

Δικογραφία αναφέρει σχετικά:

.

Ο “Ταχίρ” και ο Ελλάδιος Σ. κατόπιν σχετικών ερωτήσεων παραδέχθηκαν ότι κατά το χρονικό διάστημα από 23:00 της 19ης Μαρτίου έως 05:30 της 20ης Μαρτίου, βρίσκονταν στο ξενοδοχείο (αναφέρεται το όνομα του ξενοδοχείου) το οποίο βρίσκεται επί της οδού (αναφέρεται η οδός) στο Μεταξουργείο από κοινό με την ανήλικη και έναν ακόμη φίλο τους ονόματι “Ρουσλάν” αγνώστων λοιπών στοιχείων, ηλικίας περίπου 22 ή 23 ετών με αριθμό τηλεφώνου (αναφέρεται ο αριθμός). Ο “Ταχίρ” και ο Ελλάδιος Σ ανέφεραν ότι ο Ρουσλάν προέβη σε συνουσία με την ανήλικη ενώ οι ίδιοι παρακολουθούσαν τραβώντας βίντεο».

.

.

Συνολικά οι κατηγορούμενοι ειναι τέσσερις. Οι τρεις νεαροί άνδρες που συνελήφθησαν ως τωρα ειναι ηλικίας 24, 25 και 29 ετών, ενώ αναζητείται ένας ακόμη. Ο “Ταχίρ” από το Μπαγκλαντές 29 ετων είναι παντρεμένος και πατέρας 3 ανήλικων παιδιών.  Διαμένει στη Νίκαια και τραβούσε βίντεο την ασέλγεια σε βάρος της ανήλικης κοπέλας.

.

Από MacedoniaNET