Μοιράσου το Άρθρο

Ενα ζευγάρι ανακάλυψε μέσα στο υπόγειο του σπιτιού πάρα πολλούς κλειστούς σφραγισμένους σάκους με χαλκινα κέρματα που όμως δεν μπορούν να εξαργυρώσουν.

Ενημερώσου Αμεσα Gnews – MacedoniaNet

189
Τι Θέση θα έπαιρνε ένας Πατριωτικός σχηματισμός με ηγέτες Μαρινάκη & Γιαννακόπουλο;

Η απθστευτη αυτη ιστορία μας έρχεται απο την Αμερική. Οταν ο John Reyes καθως καθαριζε το σπιτι του πεθερού του ανακάλυψε τους σάκους με τα νομίσματα.

Πριν από περίπου εννέα μήνες, αποφάσισαν με τη σύζυγό του να προβούν σε εξαργύρωση αξίας περίπου 10.000 δολαρίων αλλά ακόμα τζίφος δεν το έχουν καταφέρει.

«Μην τα φέρετε εδώ»

Αυτή ήταν η απάντηση από τον διευθυντή της τοπικής Τράπεζας Well Fargo οταν απευθύνθηκαν να τα δώσουν τα νομίσματα προς εξαργύρωση. Ο λόγος, απλώς. Δεν υπήρχε χώρος ούτε για δείγμα στο θησαυροφυλάκιο της Τράπεζας για να αποθηκευτούν όλα αυτά τα νομίσματα.

Ο ίδιος ο Reyes, μας Αναφέρει ότι χρειάστηκαν περίπου μία μέρα για να βγουν από το υπόγειο χώρισα και με τα νομίσματα και τέσσερα άτομα να δουλεύουν ανελλιπώς.

Τα νομίσματα, είναι από καθαρό χαλκό, χρονολογούνται πριν από το 1943, όταν οι ΗΠΑ άρχισαν να χρησιμοποιούν και άλλα μέταλλα για την κατασκευή του κέρματος του ενός σεντ λόγω των ελλείψεων του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

την εξήγηση που έδωσαν ήταν ότι πρέπει οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες το σπίτι να το χρησιμοποιούσαν σαν κατάλυμα μιας βραδιάς και οι πληρωμές θα γινόντουσαν νομίσματα.

Επομένη λύση, το διαδίκτυο. Ήδη έχει ανέβει σχετική αγγελία προς πώληση των νομισμάτων.

BBC

Από MacedoniaNET