Μοιράσου το Άρθρο

Ένα απίστευτο γεγονός συνέβη στην Θεσσαλονίκη καθώς ενας μεθυσμένος 52 χρόνος πήγε να κτυπήσει αστυνομικούς με το αυτοκίνητό του και όταν αυτοι ξεκίνησαν να τον καταδιώκουν κάλεσε την αστυνομία να ζητήσει βοήθεια!

Ενημερώσου Αμεσα Gnews – MacedoniaNet

188
Τι Θέση θα έπαιρνε ένας Πατριωτικός σχηματισμός με ηγέτες Μαρινάκη & Γιαννακόπουλο;

Το συγκεκριμένο περιστατικό έγινε τα ξημερώματα 2 Οκτωβρίου 2020 στην περιοχή της Χαλκηδόνας στην Θεσσαλονίκη . Όλα ξεκίνησαν όταν τα ξημερώματα ο 52χρονος οδηγός υπό την επήρεια αλκοόλ είδε ένα συμβατικό όχημα να είναι σταματημένο έξω από μία επιχείρηση ενός φίλου του.


qqq

Επικοινώνησε μαζί μας, Μαθε Πως

Fb: Flatmate, email: flatmate.gr@gmail.com


Είδε δυο άτομα με πολιτικά πιστεύοντας ότι ήταν κλέφτες ενω στην πραγματικότητα ήταν άντρες του σώματος ασφαλείας. Σταμάτησε δίπλα τους και εκείνη έκανε κίνηση να τον πλησιάσουν με σκοπό να αποκαλύψουν την ιδιότητα τους και να τον ελέγξουν.

«Εμείς νομίζαμε ότι είναι ο ιδιοκτήτης της εταιρείας και ότι ήρθε επειδή χτυπούσε ο συναγερμός, για να μας δώσει πρόσβαση στον εσωτερικό χώρο για έλεγχο»

Ο κατηγορούμενος προσπάθησε να τους χτυπήσει, εφύγε όσο πιο γρήγορα γινόταν και όπως αναφέρει ο ένας αστυνομικός: «Νόμιζε ότι πάμε να κλέψουμε την επιχείρηση του φίλου του. Υπήρχε led φάρος στο όχημα, φώναξα “αστυνομία” και πήγα να του δείξω ταυτότητα. Ξεκινήσαμε να τον καταδιώκουμε και δώσαμε σήμα στο Κέντρο της Άμεσης Δράσης, όμως χάθηκε στα στενά».

Οι αστυνομικοί ύστερα από καταδίωξη τον συνέλαβαν, καθώς ο ίδιος ακινητοποιήσε το αυτοκίνητο του κοντά στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής. Του πέρασαν χειροπέδες ενώ σιγουρεύτηκαν ότι ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

«Μας ανέφερε ότι πίστευε πως ήμασταν κλέφτες και πήγαμε να κλέψουμε την εταιρεία του φίλου του. Μας έδειχνε τις κλήσεις που έκανε στο αστυνομικό τμήμα από το κινητό του την ώρα της καταδίωξης για να ζητήσει βοήθεια. Προσπάθησε να δικαιολογηθεί, όμως το θέμα είναι ότι εγώ δεν θα γυρνούσα στο σπίτι μου και στα παιδιά μου αν δεν προλάβαινα να πηδήξω για να μη με χτυπήσει με το αυτοκίνητο. Τους αστυνομικούς συνήθως τους εξυβρίζουν αλλά δεν συνηθίζεται να τους πατάνε»

Ο 52χρομος δήλωσε :

«Ούτε κατά διάνοια δεν κινδύνεψε η ζωή τους. Τι είμαι να παίρνω φορά με το αμάξι και να πατάω ανθρώπους στον δρόμο; Δεν ήξερα ότι ήταν αστυνομικοί, έκανα ελιγμούς για να φοβηθούν γιατί νόμιζα ότι είναι κλέφτες και για αυτό πήρα την αστυνομία».

Το Τριμελές πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης τελικά τον έκρινε αθώο για την κατηγορία της απόπειρας επικίνδυνης σωματική βλάβης

Πηγή: ΑΝΤ1

Από MacedoniaNET