Μοιράσου το Άρθρο

Έφτασε στα όρια του ο εξαγριωμένος κάτοικος καθώς ο γείτονας του είχε πειράξει την εξάτμιση του αυτοκινήτου του με στόχο να κάνει πολύ θόρυβο καθώς περνάει.

Ενημερώσου Αμεσα Gnews – MacedoniaNet

338
Τι Θέση θα έπαιρνε ένας Πατριωτικός σχηματισμός με ηγέτες Μαρινάκη & Γιαννακόπουλο;

Αν και είναι στην πραγματικότητα παράνομο να οδηγείς ένα αυτοκίνητο με δυνατό σύστημα εξάτμισης σε αρκετά μέρη του κόσμου (αν οχι σε όλα), όλοι έχουμε ενοχληθεί από πειραγμένα συστήματα εξάτμισης. Σε μια τέτοια περίπτωση, είναι φυσικό να καλέσετε την αστυνομία. ωστόσο, αυτός ο εξοργισμένος γείτονας το έφτασε αλλου!

Ο ιδιοκτήτης ενός πολύ θορυβώδους αυτοκινήτου, ανέβασε μια φωτογραφία που στη δημοσίευσή του έδειχνε την εξάτμιση του αυτοκινήτου του γεμάτη με διαστελλόμενο αφρό. Ο γείτονας του το είχε αφήσει το παρακάτω μήνυμα:

«Επιτέλους σε βρήκα! Θέλεις την προσοχή μας, δεν θέλεις την προσοχή μας. Έχεις 14 μέρες για να φτιάξεις την εξάτμιση σου. Μην μας εμπαίζεις, γιατί μόνο θα το μετανιώσεις. Σε ενθαρρύνω να καλέσεις την αστυνομία, η εγκαταστήσεις κάμερα αλλά τίποτα δεν θα λειτουργήσει (θα σε ξαναβρούμε). Διόρθωσε την εξάτμιση του αυτοκινήτου σου!»

Ο Ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου μοιράστηκε το περιστατικό γράφοντας:

«Δεν είναι χαριτωμένο αυτό που εκανες , έλα να με βρεις .αν κάποιος ξέρει κάτι ας με ενημερώσει… Ειλικρινά μα το Θεό είμαι ένας λογικός άνθρωπος θα το είχα φτιάξει, δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, απλά έπρεπε να ρωτήσω…»

Από MacedoniaNET