Μοιράσου το Άρθρο

Ένα πραγματικα περίεργο γεγονός συνέβη στην Αυστραλία όταν μία vegan οικογένεια έστειλε χειρόγραφο μήνυμα στον γείτονα της ωστε να αλλάξουν τις μαγειρικές τους συνήθειες αλλά και να σταματήσουν να ψήνουν με ανοιχτό το παράθυρο.

Ενημερώσου Αμεσα Gnews – MacedoniaNet

791
Ισραήλ / Παλαιστίνη: Ποια πρεπει να ειναι η θεση της Ελλάδας

Το συμβάν έλαβε χωρα ζει στο βόρειο προάστιο Burns Beach της Αυστραλίας. Η σύζυγος και μητέρα της Vegan οικογένειας ονόματι Σάρα έγραψε ένα σημείωμα στη γειτόνισσα της, αναφέροντας τις ανησυχίες για το άρωμα του κρέατος καθώς ψήνουν που προέρχεται από το σπίτι και αναστατώνει την οικογένεια της.

.

flatmate.gr@gmail.com

.

Η Σάρα προέτρεψε τους αγαπημένους της γείτονες να λάβουν σοβαρά υπόψη το «σημαντικό μήνυμα» της και προχώρησε στην ανακοίνωση ενός κάπως περίεργου αιτήματος προς αυτούς.

.

.

«Γεια σας γείτονες μας μήπως μπορείτε να κλείνετε το παράθυρο από την πλευρά μας καθώς μαγειρεύεται, παρακαλώ; Η οικογένειά μου είναι Βιγκάν τρώμε φαγητά η βασίζονται στα φυτά και η μυρωδιά του κρέατος καθώς το μαγειρεύεται μας κάνει να νιώθουμε άρρωστοι και αναστατωμένοι. Θα εκτιμούσαμε την κατανόησή σας. Ευχαριστώ. Σάρα, Γουεΐν και τα παιδιά»

.

FB. Hey Perth

.

Οικογένεια όπως ήταν λογικό δε σταμάτησε τις συνήθειές της μιας και ότι έκανε ήταν απόλυτα φυσιολογικό στο δικό της χώρο στο σπιτι της . Τις προάλλες αποφάσισαν να καλέσουν κόσμο για να δούν μαζί με τους φίλους τους την ενθρόνιση του Καρόλου και να κάνουν υπαίθριο μπάρμπεκιου. Εκεί ήταν που έλαβαν και δεύτερο απειλητικό μήνυμα από τους «αγαπημένους» τους γείτονες.

.

Γεια σου Κελυ, με κοροϊδεύεις και εξακολουθείς να είσαι αγενής. Σου έθεσα τις ανησυχίες μου για τη μυρωδιά του κρέατος που κάνει την οικογένειά μου να αισθάνεται άρρωστη και αναστατωμένη και εσείς πηγαίνετε να κάνετε μπάρμπεκιου το Σάββατο το βράδυ προσκαλώντας πολλούς ανθρώπους και ήξερες ότι αυτό θα επηρέαζε εμένα και την οικογένειά μου. Η φίλη μου η Τίνα μου είπε ότι ανάρτησες το γράμμα μου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σου έγινε μπούμερανγκ, αυτό είναι «απλά το,επιδόρπιο».«Σας παρακαλώ όχι άλλα μπάρμπεκιου και κρατήστε αυτό το παράθυρο κλειστό όταν μαγειρεύετε διαφορετικά θα σας αναφέρω και θα πάω και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.»

.

.

.

Η επιστολή έχει συγκεντρώσει εκατοντάδες αντιδράσεις από χρήστες στο Facebook αλλά και από το twitter, με τους περισσότερους να μένουν άναυδοι από αυτά που διάβασαν.

.

«Στοιχηματίζω ότι το στόμα της αρχίζει να ποτίζει όταν η ηλικιωμένη σύντροφος κουρεύει το γκαζόν του και παίρνει μια μυρωδιά από αυτό το υπέροχα φρέσκο ​​κομμένο γρασίδι, αλλά!»

.

«Με προσβάλλει η μυρωδιά του λάχανου που μαγειρεύει πάντα»

.

«Μπορούμε όλοι να πάμε τριγύρω και να κάνουμε μια ένα μπάρμπεκιου εκτός πάρτι, ας πάρουμε 100 άτομα και ας μαγειρέψουμε ολοι μαζί!».

.

.

Από MacedoniaNET