Μοιράσου το Άρθρο

Κινέζος πελάτης ξενοδοχείου στην χωρα του Θιβέτ, κοιμόταν με ένα πτώμα κάτω από το κρεβάτι του δωματίου που είχε κλείσει για ολιγοήμερη διαμονή.

Ενημερώσου Αμεσα Gnews – MacedoniaNet

417
Τι Θέση θα έπαιρνε ένας Πατριωτικός σχηματισμός με ηγέτες Μαρινάκη & Γιαννακόπουλο;

Η δημοσκόπηση έληξε!

Μία απίστευτη ιστορία έρχεται από την περιοχή του Θιβέτ και συγκεκριμένα στην πόλη της Λάσα. Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του BBC, Ο ένας κινέζος που τα τοπικά μέσα ενημέρωσης των αναφέρουν ως «κύριο Ζαγκ» Ξύπνησε ύστερα από 3 h ύπνο στο δωμάτιο του όπου μία έντονη μυρωδιά.

.

Όπως ο ίδιος ανέφερε στο weibo, (Μία πλατφόρμα παρόμοια με το Twitter στην Κίνα), Έκανες τσεκιν ξεκούραση για λίγο στο δωμάτιο κοιμήθηκε και βγήκε έξω. Γύρισε πίσω στο δωμάτιο και διαπίστωσε ότι υπήρχε πάλι μία περίεργη μυρωδιά παρόλαυτα δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία καθώς νομίζω ότι μπορεί να ήτανε κάτι όπως το σύστημα θέρμανσης του δωματίου.

.

Έφυγε από το δωμάτιο και όταν γύρισε η μυρωδιά ήταν πολύ έντονη και αναγκάστηκε να ζητήσει αλλαγή δωματίου όπως και έγινε . Το ίδιο βράδυ ενας Υπάλληλος του δωματίου τον ξυπνήσει και του ζήτησε να πάει στο δωμάτιο που είχε πριν. Εκεί διαπίστωσε ότι υπήρχε αρκετή αστυνομική δύναμη και ήθελα να του πάρουν κατάθεση και δείγμα DNA για να διαπιστώσουν αν είχε κάποια σχέση με το πτώμα.

.

Η αστυνομία καθώς και το ξενοδοχείο τον καθησύχασαν ότι ήδη υπήρχε κάποιος ύποπτος που είχε συλληφθεί . Το ξεναδοχειο Guzang Shuhua Inn, όπου έμεινε ο Ζαγκ, θεωρείται ξενοδοχείο για «influencers», Είναι πολύ γνωστό και δημοφιλές στα social media καθώς αρκετοί το χρησιμοποιούν για να ανεβάζουν φωτογραφίες λόγω της τοποθεσίας του.

.

.

Πηγή BBC

Photo: Guzang Shuhua Inn

.

Από MacedoniaNET