Μοιράσου το Άρθρο

Ένα πραγματικά αδιανόητο γεγονός έρχεται στο φως από την περιοχή της Λαμίας καθώς ένας απατεώνας σκέφτηκε μία κομπίνα ώστε να εξαπατά τους περιπτεράδες και τους υποψήφιους καινούργιους αγοραστές καπνού.

Ενημερώσου Αμεσα Gnews – MacedoniaNet

265
Γλυπτά Του Παρθενώνα Οφείλει η Κυβέρνηση να τα φέρει πίσω;

Ιστορία ξεκινάει όταν ένας νεαρός από τη Λαμία αγόρασε ένα σακουλάκι γνωστής εταιρείας καπνού από κεντρικό περίπτερο της πόλης. Κάποια στιγμή ήρθε η ώρα να ανοίξει το σακουλάκι για να φτιάξει το τσιγάρο. Εκείνη τη στιγμή πάγωσε καθώς είδε μέσα χαρτοπετσέτες και μία λευκή σκόνη που πιθανόν να ήταν αλεύρι.

.

flatmate.gr@gmail.com

.

Η συσκευασία έμοιαζε πάρα πολύ με την κανονική και επιπλέον ζυγίζοντας την το βάρος ήταν ακριβώς 30,3 γραμ. όσο είναι και το καθαρό εμπορικό προϊόν Στον καπνό της συγκεκριμένης εταιρείας. Βέβαια οι πληροφορίες λένε ότι αν κάποιος παρατηρούσε της έλλογο συσκευασίες έβλεπε ότι ήταν λίγο πιο ταλαιπωρημένες αλλά πολύ καλά φτιαγμένες.

.

.

Ο αγοραστής λοιπόν έσπευσε κατευθείαν στο περίπτερο για να ενημερώσει τον περιπτερά για το τι είχε συμβεί . Όπως ήταν φυσικό περιπτεράς δεν τον πίστεψε και επιπλέον του ζήτησε το λόγο γιατί πίστεψε ότι ήθελες να πάρεις δωρεάν ακόμα μια συσκευασία καπνού.

.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamiareport.gr, υπήρξαν αρκετά ακόμα περίπτερα που εντόπισαν ειδικές πειραγμένες συσκευασίες. Εκεί ξεκίνησε σιγά-σιγά μία ιστορία ώστε να βρουν τον θύτη της κομπίνας. Τελικά βρέθηκε ο ένοχος. Ο οποίος είχε στήσει την ενλόγω κομπίνα ώστε να κερδίζει κάθε φορά μία συσκευασία καινούργια τσιγάρα.

.

Ο θύτης λοιπόν πάσαρε στην αγορά τις συγκεκριμένες συσκευασίες σε ώρες και μέρες αιχμής σε κεντρικά περίπτερα που είχαν κάποιο συνωστισμό. Πήγαινε εκεί ζητούσε να αγοράσει μία κανονική συσκευασία καπνό έκανε ότι δεν είχε χρήματα και πήγαινε να βγάλει λεφτά. Έβαζε λοιπόν το γνήσιο σακουλάκι στην τσέπη του και μετά από λίγα λεπτά γύρναγε και έδινε ένα παλιό γεμάτο με χαρτομάντηλα και αλεύρι το οποίο όμως είχε φτιάξει να είναι ίδιο σε βάρος και υφή με το αυθεντικό.

.

Αυτός λοιπόν εξασφάλιζε δωρεάν τα τσιγάρα της ημέρας για αυτόν και ίσως και για τους φίλους του και η περιπτεράδες της περιοχής περνάνε πίσω ένα ψεύτικο σακουλάκι με αλεύρι . Φυσικά και δε σκέφτηκε ότι τα περισσότερα περίπτερα διαθέτουν πλέον κάμερες και εκει είναι που την πάτησε.

.

πηγή lamiareport.gr

Από MacedoniaNET