Μοιράσου το Άρθρο

Δεν σταματάμε να γελάμε με την απέναντι όχθη. Ο Τούρκος υπουργός Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλου το είχε καταφέρει με την ιστορική αναδρομή που κάπου είχε διαβασει για τον πολιτισμό που μεταλαμπάδευσαν οι Τούρκοι.


Μην χάνεις ούτε ένα λεπτό ενημέρωσης.

Google News – MacedoniaNet


Ο Σοϊλου είχε ανέφερε σε σε ένα επιχειρηματικό φόρουμ, πόσο… «ευγενές τουρκικό έθνος που προώθησε και την φιλοσοφία στον κοσμο». Είχαν προηγηθεί δηλώσεις του, που στήριζε παράλληλα και τον μεγάλο Ερντογάν, «ο Θεός είναι με τον Ερντογάν και την κυβέρνησή του», «H Τουρκία θα κυβερνήσει τον κόσμο γράφοντας ιστορία».

.

Οπως καταλάβατε μιλάμε για έναν άνθρωπο απολύτως εμπιστοσύνης του Ερντογάν, ο ίδιος έπαιξε βασικό ρόλο στην σοβαρή ελληνοτουρκικη κρίση στον Έβρο.

.

«Είμαστε η Τουρκία. Είμαστε μία μεγάλη χώρα. Είμαστε ένα ευγενές έθνος. Ιδέες και φιλοσοφίες προωθήθηκαν από τους προγόνους μας και είναι πολύτιμες και απαραίτητες στο σημερινό κόσμο.

.

Αποστολή της Τουρκίας είναι να δώσει το χέρι στις χώρες που θέλουν ν΄ απαλλαγούν από την «καταπίεση του άγριου καπιταλισμού.

.

Έχουμε επίσης μία γεωγραφική ευθύνη. Είμαστε η καρδιά όλης της παγκόσμιας γεωγραφίας. Υπάρχουν χώρες γύρω μας που ακολουθούν την ανάπτυξη πρέπει να τους απλώσουμε το χέρι μας.

.

Πρέπει να δώσουμε το χέρι στις χώρες που θέλουν να απαλλαγούν από τους δια αντιπροσώπων πολέμους. Πρέπει να δώσουμε το χέρι στις χώρες που θέλουν να απελευθερώσουν τον εαυτό τους από την καταπίεση του άγριου καπιταλισμού και να τις απελευθερώσουμε».

.

.

Ο ίδιος παραμένει στη θέση από το 2016 του Υπουργού Εσωτερικών της Τουρκίας Αφού η εμπιστοσύνη που δείχνει ο Ερντογάν στο πρόσωπό του είναι μεγάλη.

.

Πρόσφατα ο Σουλεϊμάν Σοϊλού, αναφέρθηκε το ζήτημα του μεταναστευτικού, κατηγορώντας Ελλάδα και Frontex. Μάλιστα έφτασε στο σημείο Να ζητήσει την κατάργηση της.

.

Στην συνέχεια είχε κάνει λόγο για υποθαλψη τρομοκρατών της χώρας μας μαζί με τη Σουηδία και τη Φινλανδία.

.

Καλύτερα λοιπόν να ξανά θυμόμαστε, την ιστορία και το παρελθόν των ατόμων που προσπαθούν να εμπλέξουν τη χώρα μας και να δημιουργήσουν εσωτερική αναταραχή

.


Covid-19 ΑΕΚ Αθήνα Αλέξης Τσίπρας Αστυνομία Αφροδίτη Λατινοπούλου Βιασμός Βλαντιμίρ Πούτιν Βολοντίμιρ Ζελένσκι Βουλευτικές Εκλογές 2023 Βόλος ΔΙΑΣ Δημήτρης Γιαννακόπουλος Ελλάδα Ελληνική Αστυνομία Εμπρησμός Επίθεση στην Ουκρανία Επιδοματα Ευρωπαϊκή Ένωση ΗΠΑ Θάνος πλεύρης Θεσσαλονίκη Θεόδωρος Βασιλακόπουλος Ιταλία Κίνα Κιβωτός του κόσμου Κιναλ Κυριάκος Μητσοτάκης Μάκης Τριανταφυλλόπουλος Μίλτος Τεντόγλου Ματίνα παγώνη ΝΑΤΟ Νίκος Ευαγγελάτος Νόβακ Τζόκοβιτς Ουκρανία Πάτρα Πατέρας Αντώνιος Ποδόσφαιρο Ρομά Ρωσία Ρωσια ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης Τέμπη Τουρκία

.

Από MacedoniaNET