Μοιράσου το Άρθρο
Το κορίτσι που είδε σε μία στιγμή να αλλάζει η ζωή της αλλά και όλοι οι Έλληνες αγαπήσαμε και στηρίζουμε μέσα απ’την καρδιά μας έχει γενέθλια και η μητέρα της της ειχε στείλει το πιο γλυκό μήνυμα γεμάτο αγάπη και αισιοδοξία που δεν πρέπει να ξεχνάμε!

Ενημερώσου Αμεσα Gnews – MacedoniaNet

930
Πρέπει να θεσπιστούν σκληρότερες ποινές για τους Εμπρηστές;

Η δημοσκόπηση έληξε!

Μία από τις πιο συγκινητικές αναρτήσεις είχε γράψει η μητέρα της Μυρτούς στα τελευταία γενέθλια του κοριτσιού που άγγιξε κάθε καρδιά. Είναι ένα από τα μηνύματα που δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε και πρέπει να μας γεμίζει δύναμη κι αισιοδοξία ενώ συγχρόνως θα πρέπει να βλέπουμε την δύναμη της μητέρας.

Ας θυμηθούμε το μήνυμα που ειχε γράψει!

Να τα χιλιάσεις υπέροχη Μυρτώ

Μωρό μου, γλυκό χαμογελαστό και καλόψυχο

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ

ΧΡΟΝΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ

Να τα εκατοστήσεις σε πείσμα όλων των κακών που δεν καταφέρνουν να σκορπίσουν την δυστυχία και τον θάνατο γιατί η ζωή κοιτάει μπροστά και προχωράει, και εσυ έτσι πρεπει να κανεις.Μην κοιτάς πίσω σου καρδούλα μου υπάρχει πολύς πόνος και δυστυχία.

Μην κοιτάς δεξιά και αριστερά γιατι όλο και κατι θα αποσπάσει την προσοχή σου και θα κοντοσταθεις.
Κοιτά ΜΟΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ και προχωρά με δυναμη με ορμή .

Θα σε προσέχω εγω και θα σου κρατω σφικτα το χέρι να μην πέσεις είμαι δίπλα σου και θα αγωνιζόμαστε μαζί πρώτα εσυ με το χαμόγελο σου και …θα τα καταφέρουμε.

Εχθροί πολλοί, αλλά οι φίλοι περισσότεροι..

Και αυτοί που προσπαθούν με διάφορες πονηριές να καταφέρουν κάτι μην σε φοβίζουν, παντα και παντού το κάνουν για χρήμα για δόξα… εξ άλλου για 30 αργύρια πρόδωσαν τον ίδιο τον Χριστό σε εσένα θα σταματήσουν;

και … μην ξεχνας ο Θεός είναι μεγάλος πολύ μεγαλυτερος απο ολους τους ανθρωπους μαζί, πολύ δυνατοτερος απο όλη την κακιά που υπάρχει, και θα σε βοηθάει πάντα οπως συμβαίνει 10 χρόνια τώρα.

και … μην ξεχνας ο Θεός είναι μεγάλος πολύ μεγαλυτερος απο ολους τους ανθρωπους μαζί, πολύ δυνατοτερος απο όλη την κακιά που υπάρχει, και θα σε βοηθάει πάντα οπως συμβαίνει 10 χρόνια τώρα.

Από MacedoniaNET