Μοιράσου το Άρθρο

Αφέθηκαν ελεύθεροι οι δύο νεαροί που , συνελήφθησαν προχθές στην Θεσσαλονίκη καθώς είχαν πάει να κάνουν γκράφιτι με χρήση φωτιάς και σαν αποτέλεσμα των παράνομων πράξεων τους λαμπάδιασε ένα κατάστημα.

.

Ενημερώσου Αμεσα Gnews – MacedoniaNet

265
Γλυπτά Του Παρθενώνα Οφείλει η Κυβέρνηση να τα φέρει πίσω;

Το βίντεο της σύλληψης τους είχε κάνει το γύρο του διαδικτύου καθώς οι δύο νεαροί προσπάθησαν να διαφύγουν της σύλληψης πηδώντας από ταράτσα σε ταράτσα, όπως κάνουν δηλαδή τα άτομα και οι αθλητές του «παρκουρ». Η Εισαγγελέας τους άσκησε ποινική δίωξη για οκτώ πλημμελήματα και τους παρέπεμψε στο αυτόφωρο Τριμελές πλημμελειοδικείο. Οι νεαροί Ζήτησαν και πήραν αναβολή και θα δικαστούν αύριο.

.

.

Ο ένας εκ των δύο μίλησε στην κάμερα λέγοντας ότι είχε σκοπό να ζωγραφίσεις τον τοίχο και μετά να κάψει το γκράφιτι με αναπτήρα, Αυτό είναι μία τεχνική ώστε να κρατάει παραπάνω το graffiti, Αποτέλεσμα όμως ήταν λόγω της θερμότητας να πάρουν φωτιά η κρεμάμενή τάπητες του μαγαζιού και στη συνέχεια να επεκταθεί φωτιά στο υπόλοιπο κτίριο.

.

.

Σημείωσε ότι προσπάθησαν να σβήσουν τη φωτιά αλλά λόγω της μεγάλης θερμότητας οι πυροσβεστήρες έσκασαν και η πόρτα του ισογείου ήταν κλειδωμένη με αποτέλεσμα να προσπαθήσουν να διαφύγουν από την ταράτσα. Ο ίδιος ζήτησε συγνώμη για τις φθορές του καταστήματος Αναφερόμενος ότι δεν είχε αυτο σκοπό αλλά έγινε από λάθος.

.

.

«Δεν φοβήθηκα αλλά δεν ήθελα να εκτεθώ σε τόσο κόσμο,εκανα τον σταυρό μου και πηδούσα»

.

Φεύγοντας, ερωτηθείς αν θα συνεχίσει να κάνει γκράφιτι, είπε χαριτολογώντας: «Πλάκα κάνετε; Αυτή είναι μόνο η αρχή!».”…

.

Από MacedoniaNET

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *