Μοιράσου το Άρθρο

Επειτα από σχετικό αίτημα του υπουργείου Περιβάλλοντος στον Δήμο Μυκόνου και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου Πασίγνωστο μπαρ στο νησί των ανέμων βάζει λουκέτο καθως ζητήθηκε η άμεση αναστολή της άδειας λειτουργίας του.

Ενημερώσου Αμεσα Gnews – MacedoniaNet

5
Πρόθεση Ψήφου 25 Ιουνίου

Θα ανακατευθυνθείτε

Ο λόγος για το γνωστό beach bar Principote της Μυκόνου Όπως Εφημερίδα καθημερινή απόφαση ήταν ομόφωνη το μεσημέρι της Τετάρτης. Είχε προηγηθεί έγγραφο με υπογραφή του γενικού γραμματέα του υπουργείου περιβάλλοντος Ευθύμη Μπακογιάννη με την ένδειξη εξαιρετικά επείγον.

.

flatmate.gr@gmail.com

.

Έτσι το μπαρ το οποίο το τελευταίο διάστημα ήταν έτοιμο και διαφημίζε το opening του την προσεχή Παρασκευή , αναστέλλει άμεσα η λειτουργία του. Η απόφαση ελήφθη σε έκτακτη συνεδρίαση της επιτροπής ποιότητα ζωής και του Δήμου Μυκόνου.

.

.

.

.

Η παράνομες κατασκευές και το πόρισμα

.

Υπουργείου περιβάλλοντος αυτή την απόφαση ύστερα από την οριστικοποίηση του κοριτσιού αυτοψίας των επιθεωρητών περιβάλλοντος οι οποίοι είδαν και κατέγραψαν σχεδόν 40.000 m² παράνομων κατασκευών την περασμένη τρίτη καθαρογράφηκε επίσης η απόφαση του ΚΕΣΥΠΟΘΑ.Εκει αναφέρεται ότι απορρίφθηκε το μεγαλύτερο μέρος των επιχειρημάτων που κατέθεσαν οι εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο πλαίσιο του Principote.

Από MacedoniaNET