Μοιράσου το Άρθρο

Σε μία ακραία δήλωση που θα συζητηθεί πολύ έντονα Προέβη τελείως αυθόρμητα ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους, στην τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1, καλημέρα Ελλάδα.


Μην χάνεις ούτε ένα λεπτό ενημέρωσης.

Google News – MacedoniaNet


Ο γενικός γραμματέας πρωτοβάθμιας φροντίδας κύριος Θεμιστοκλέους ίσως να ξέχασε την όλη κατάσταση που βιώνει η χώρα τα τελευταία δύο χρόνια με την έμμεση υποχρεωτικότητα σχεδόν σε όλους τους τομείς των εργαζομένων και ιδιαιτερα των υγειονομικών!

.

Συγκεκριμένα στην Πρωινή εκπομπή καλημέρα Ελλάδα ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαδάκης ρώτησε τον κ. Θεμιστοκλέους αν από το φθινόπωρο θα έχουμε επικαιροποιημένα εμβόλια και αν αυτά θα γίνουν υποχρεωτικά για τους πολίτες. Αμέσως και πολυ ήρεμα ο κ. Θεμιστοκλέους απάντησε ότι… ουδέποτε υπήρξε υποχρεωτικότητα ως προς τον εμβολιασμό!!

.

Είναι πραγματικά απίστευτο γιατί εκτός από τους εργαζόμενους οι οποίοι πιέστηκαν πάρα πολύ κάνοντας συνεχόμενα τεστ, Υπήρξαν οι υγειονομικοί οι οποίοι Πραγματικά ακόμα περνάνε πάρα πολύ δύσκολα και μαζί με όλους αυτούς θυμίζουμε και τους πολίτες άνω των 60 ετών που ηρθαν αντιμέτωποι με το πρόστιμο των 100€!

.

Από MacedoniaNET