Μοιράσου το Άρθρο

Ψηφίστηκε από την ευρωπαΐκή ένωση το παγκόσμιο ψηφιακό πιστοποιητικό υγείας και καθιερώθηκε η αρχή της «συνθήκης πανδημίας» του παγκόσμιου οργανισμού υγείας (ΠΟΥ).

Ενημερώσου Αμεσα Gnews – MacedoniaNet

930
Πρέπει να θεσπιστούν σκληρότερες ποινές για τους Εμπρηστές;

Η δημοσκόπηση έληξε!

Ξεκίνα λοιπόν μία σύσταση στην οποία μπορούν να ενταχθούν τα κράτη μέλη και να ακολουθήσουν στην περαιτέρω ανάπτυξη του παγκόσμιου δικτύου ψηφιακής πιστοποίησης του παγκόσμιου Οργανισμού υγείας. Τα πιστοποιητικά αυτά θα μοιάζουν πάρα πολύ με αυτά που είχαμε κατά τη διάρκεια του κορονοϊού.

Το παγκόσμιου ψηφιακό πιστοποιητικό υγείας του παγκόσμιου οργανισμού υγείας προχωράει με πολύ γρήγορους ρυθμούς και είναι πιθανό να χρησιμοποιηθεί η τεχνολογία που προωθεί ο Μπιλ Γκέιτς QUANTOM-DOT-TATTOOS.

«Αν δεν κάνουμε εμείς τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν, τότε ποιος θα τις κάνει; Και αν δεν τις κάνουμε τώρα, τότε πότε;»

Εν το μεταξύ ο επικεφαλής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας κάλεσε τις χώρες να εφαρμόσουν τις μεταρρυθμίσεις που είναι αναγκαίες ώστε να προετοιμαστούν για την επόμενη πανδημία.Αυτή τη στιγμή σύνδεση με το παγκόσμιου ψηφιακό δίκτυο πιστοποίησης υγείας είναι προαιρετική για τα κράτη .Η μεταβατική περίοδος είναι μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2023.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Από MacedoniaNET