Μοιράσου το Άρθρο

Η γνωστή παρουσιάστρια Τατιάνα Στεφανίδου σε Tlive που έκανε από το σημείο που βυθίστηκε το αλιευτικό εξέφρασε την αποψη της και τις ανησυχίες της σχετικα με την κατάσταση και την τεράστια κινητοποίηση των ελληνικών αρχών.

Ενημερώσου Αμεσα Gnews – MacedoniaNet

188
Τι Θέση θα έπαιρνε ένας Πατριωτικός σχηματισμός με ηγέτες Μαρινάκη & Γιαννακόπουλο;

Η ίδια σε μονόλογο της, εξέφρασε την αγανάκτηση της σχετικά με τους διακινητές που εκμεταλλεύονται τους λαθρομετανάστες στη βάζοντας τους σε κουφάρια πλοίων και στέλνοντας τους στην Ευρώπη και κατ επέκταση στην Ελλάδα.

τόνισε ότι αυτή η κατάσταση με τους διακινητές Πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει και συν της αλλης αναρωτήθηκε «Εάν αυτή τη στιγμή κάποιος χρειαστεί ασθενοφόρο στο νομό Πελοποννήσου, σε κάποιο χωριό πάθει καρδιακό επεισόδιο, πού θα βρεθεί ασθενοφόρο να τον μεταφέρει;»

Δειτε το συγκεκριμένο απόσπασμα:

«Η απίστευτη εκμετάλλευση των ψυχών που τους στοιβάζουν στα καράβια με όλο τον κίνδυνο, την κακοκαιρία που μπορεί να είχε και την θάλασσα, στοιβαγμένοι μέσα στα αμπάρια, υπεράριθμοι σε ένα αλιευτικό, δεν ξέρω κι αν τα βουλιάζουν κιόλας. Και στη συνέχεια επιβαρύνοντας την Ευρώπη και τη χώρα μας με αυτούς τους κατατρεγμένους ανθρώπους. Γιατί λέω επιβαρύνοντας; Γιατί προχθές κάναμε την κουβέντα για τα ασθενοφόρα που δεν υπάρχουν διαθέσιμα στην Ελλάδα. Και εδώ βλέπουμε μία κολοσσιαία κινητοποίηση, έχουν πάει 8-10 ασθενοφόρα να βοηθήσουν την κατάσταση. Εάν αυτή τη στιγμή κάποιος χρειαστεί ασθενοφόρο στο νομό Πελοποννήσου (sic), σε κάποιο χωριό πάθει καρδιακό επεισόδιο, πού θα βρεθεί ασθενοφόρο να τον μεταφέρει;».

.

Από MacedoniaNET