Μοιράσου το Άρθρο

Η σαρωτική ήταν η επικράτηση στις δημοτικές εκλογές του Βόλου από τον Αχιλλέα Μπέο καθώς το ποσοστό που έλαβε μετά και από τις καταστροφές που υπέστη η περιοχή του ήταν πάρα πολύ υψηλό .

Ενημερώσου Αμεσα Gnews – MacedoniaNet

191
Τι Θέση θα έπαιρνε ένας Πατριωτικός σχηματισμός με ηγέτες Μαρινάκη & Γιαννακόπουλο;

Οι πολίτες του Βόλου έδειξαν την εκτίμηση και την αγάπη που έχουν στον Αχιλλέα Μπέο δίνοντας του την δημαρχία από την πρώτη Κυριακή με ποσοστό έως αυτή τη στιγμή στο 55,28% στο 70,21% της ενσωμάτωσης. Ο δήμαρχος Βόλου στις πρώτες δηλώσεις που έκανε σχετικά με τις αυτοδιοικητικές εκλογές έκανε ευθεία επίθεση στην στάση που έχουν κρατήσει τα περισσότερα μέσα μαζικής ενημέρωσης πριμοδοτώντας και διαφημίζοντας το καινούργιο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη Για τις τελευταίες δηλώσεις του σχετικά με την υιοθεσία παιδιών.

«Οι δημοσιογράφοι κάθονται και ασχολούνται με τον Κασσελάκη, ο οποίος είπε ότι «εγώ επειδή δεν ξέρω πώς να συμπεριφερθώ στα κορίτσια θα ήθελα να υιοθετήσω δύο αγόρια». Δηλαδή τι θες να πεις ρε συ με τα κανάλια που σε προβάλουνε; Ότι εμείς οι υπόλοιποι Έλληνες θα υιοθετούμε παιδιά να παράγουμε πού…δες; Για να μην τρελαθώ»!

.

.

Μετά από τις δηλώσεις που έκανε ο Αχιλλέας Μπέος για τον Στέφανο Κασσελάκη, οδήμαρχος Βόλου μίλησε ζωντανά στον ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου και ανέφερε:

«Χαμός θα γίνει από εδώ και πέρα! Δεν κατάλαβα; Είναι πρότυπο για τα παιδιά μας ο κ. Κασσελάκης; Οι σεξουαλικές προτιμήσεις του καθενός δεν με αφορούν προσωπικά και έτσι πρέπει να είναι, είναι δικαίωμά τους. Όχι όμως να τις προβάλουμε. Τον κρίνω, λοιπόν, γιατί είπε σε μία δήλωσή του ότι θέλει να μεγαλώσει δύο αγόρια, όχι κορίτσι. Δηλαδή, τι; Θα παράγουμε πού…δες κ. Χατζηνικολάου;», 

.

.

Από MacedoniaNET