Μοιράσου το Άρθρο

Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους και με βραχιόλι επιστρέφει στο σπίτι της στις Βρυξέλλες ύστερα από την αποφυλάκιση της από την φυλακή Χάρεν η Εύα Καϊλή.

Ενημερώσου Αμεσα Gnews – MacedoniaNet

18
Γλυπτά Του Παρθενώνα Οφείλει η Κυβέρνηση να τα φέρει πίσω;

Οι βελγικές Αρχές αποφάσισαν την αποφυλάκισή της Ευας Καΐλή με «βραχιολάκι». Επιστρέφει λοιπον στο σπίτι της στις Βρυξέλλες, όπου και θα βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό. Όπως αναφέρει ο Βελγικός νόμος θα μπορεί να μετακινείται ώστε να πάει στο δικαστήριο ή για ιατρικά θέματα εκτός οικίας.

.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα είμαι με την κόρη μου, ο αγώνας συνεχίζεται δίπλα από τους δικηγόρους μου», ήταν τα πρώτα λόγια της Εύας Καϊλή έξω από τη φυλακή.»

Εύα Καϊλή

.

Η Εύα Καϊλή δεν μπορεί να ταξιδέψει στο εξωτερικό καθώς οι αρχές της έχουν κρατήσει το διαβατήριο ενώ δεν είναι γνωστού αν μπορεί να έρθει σε επαφή με όσους εμπλέκονται στο «QatarGate»

.

.

«Περιμένω εναγωνίως για το ηλεκτρονικό βραχιολάκι, ώστε να βρεθώ εκτός φυλακής. Την πρώτη μέρα θέλω απλώς να είμαι σπίτι με την κόρη μου. Όλη μέρα μαζί της. Από τον Ιανουάριο την έβλεπα μόνο δύο φορές τον μήνα. Θα παραμείνω στις Βρυξέλλες. Θα συνεχίσω να δίνω μάχη για την αθωότητά μου»

Εύα Καϊλή σε ιταλική εφημερίδα

.

Από MacedoniaNET