Μοιράσου το Άρθρο

Ηχηρό όνομα έρχεται στην επικαιρότητα όσον αφορά την Υπόθεση του 12 Χρόνου κοριτσιού Από τον κολωνό που το εξέδιδε ο Μίχος και έχει απασχολήσει πάρα πολύ την επικαιρότητα λόγω της ηλικίας και της λίστας των ατομων που εμπλέκονται.

Ενημερώσου Αμεσα Gnews – MacedoniaNet

791
Ισραήλ / Παλαιστίνη: Ποια πρεπει να ειναι η θεση της Ελλάδας

Ο κ. Νουλέζας Προέβη σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook καθώς αναφέρει ότι μεταξύ των βιαστών του παιδιού βρίσκεται και γνωστός καναλάρχης της Αθήνας, ο οποίος τη βίαζε σε πολυτελές ξενοδοχείο.

.

«ο Βασιλιάς του τηλεμάρκετινγκ»

.

Η ανάρτηση:

.

Συνταρακτική είδηση!.

Η 12 χρονη ανήλικη απο τον Κολωνό ανεγνώρισε γνωστό Καναλάρχη Αθηνών “πελάτη”(βασιλιά του Telemarketing) που την βίαζε σε πολυτελές ξενοδοχείο!Αναμένεται να γίνει δεκτό το αίτημα της να καταθέσει συμπληρωματικά στην κ 33 η Ανακρίτρια Αθηνών.

Ώστε να ασκηθούν νέες ποινικές διώξεις για το κακούργημα του βιασμού κατ εξακολούθηση σε βάρος της. Διότι η ανήλικη όπως πληροφορούμαι αναζητά στο διαδίκτυο να θυμηθεί να εντοπίσει αρκετούς επώνυμους και εύπορους παιδεραστές που ασέλγησαν επάνω της. Μεταξύ αυτών ένας κοινοβουλευτικός που έβλεπε στο βήμα αλλά έκτοτε χάθηκε.

.

Η λίστα 213 είναι μακρά και οι περισσότεροι επικοινωνούσαν ώστε να καθορίσουν συνάντηση μέσω Ηλ Μίχου κυρίως μέσω της πλατφόρμας Blindschat μέσω emails πολλές φορές με ψευδώνυμα.Για αυτό έχουν προσπαθήσει επανειλημμένα με βία εντείνοντας τις ενέργειες τους με την πρόσφατη επίθεση αγνώστου που παραβίασε την είσοδο της οικίας της και επεχείρησε να την πλήξει με μαχαίρι να την τρομοκρατήσουν να την εκφοβίσουν και να της κλείσουν τελικά το στόμα.

.

Υπάρχει αγωνιώδης προσπάθεια συγκάλυψης όπως γίνεται αντιληπτό.Νομίζω ότι πρόκειται και για διάφορους παρακρατικούς που διεκπεραιώνουν τέτοιες εντολές.Η Δικαιοσύνη έχει ζητήσει την λήψη πρόσθετων μέτρων φύλαξης της.

.

.

.

Από MacedoniaNET