Μοιράσου το Άρθρο

Παράνομοι μεταναστες κινούμενοι αντίθετα στην Εγνατία οδό με υπερβολική ταχύτητα εμβόλισαν όχημα στην προσπάθεια τους να διαφύγουν από αστυνομικό έλεγχο.

Ενημερώσου Αμεσα Gnews – MacedoniaNet

791
Ισραήλ / Παλαιστίνη: Ποια πρεπει να ειναι η θεση της Ελλάδας

Ο 46χρονος Γιώργος Τζανετάκης επέστρεφε από την εργασία στο σπίτι του κινούμενος κανονικά στην εγνατία οδό, Όταν αντίκρισε μπροστά του όχημα κινούμενο αντιθετα, η σύγκρουση ήταν σφοδρή! Λίγο νωρίτερα η αστυνομια ειχε κάνει νόημα στο εν λόγο όχημα, να σταματήσει αλλά ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα και μπηκε στο αντίθετο ρεύμα για να διαφύγει.

.

Στο απίστευτο αυτό γεγονός έρχεται να προστεθεί ότι το όχημα μάρκας Audi – station wagon , μετέφερε παράνομα συνολικά 10 παράνομους μετανάστες και τον διακινητή τους! από την σύγκρουση 6 άνθρωποι συνολικά σκοτώθηκαν και άλλοι 6 τραυματίστηκαν σοβαρά, ανάμεσα τους και ο Γιώργος τζαννετάκης.

.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για το τροχαίο

.

Σήμερα (15-4-2023) πρωινές ώρες, εντός του οικισμού Μάκρης Αλεξανδρούπολης, αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Αλεξανδρούπολης πραγματοποίησαν σήμα στάσης σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, πλην όμως, ο οδηγός αυτού δεν συμμορφώθηκε.

Στην προσπάθειά του να διαφύγει τον έλεγχο εμβόλισε το περιπολικό, ενώ ακολούθως συνέχισε την πορεία του, αναπτύσσοντας ταχύτητα και οδηγώντας επικίνδυνα.

Στη συνέχεια το όχημα εντοπίσθηκε να έχει εισέλθει στο αντίθετο ρεύμα της Εγνατίας Οδού Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής και να έχει προσκρούσει μετωπικά με έτερο Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε 46χρονος ημεδαπός.

Από το ατύχημα τραυματίσθηκαν θανάσιμα ο 46χρονος ημεδαπός οδηγός του Ι.Χ.Ε αυτοκινήτου και ο αλλοδαπός οδηγός του έτερου οχήματος, ο οποίος όπως διαπιστώθηκε μετέφερε παράνομα στην ενδοχώρα δέκα (10) μη νόμιμους μετανάστες, από τους οποίους υπήρξε θανάσιμος τραυματισμός των τεσσάρων και τραυματισμός των υπολοίπων έξι.

Άπαντες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης.

.

πηγή : evros-news.gr

Από MacedoniaNET