Μοιράσου το Άρθρο

Μεγάλη διάκριση για τους μαθητές από το Ηράκλειο Κρήτης στο Παγκόσμιο διαγωνισμό ρομποτικής που διεξήχθη στη Ρουμανία στις 4  έως 6 Νοεμβρίου 2022.


Μην χάνεις ούτε ένα λεπτό ενημέρωσης.

Google News – MacedoniaNet


Η Ελλάδα του Αύριο καθρεφτίζεται στα πρόσωπα των Μαθητών που διαπρέπουν, οι Έλληνες μαθητές έφτιαξαν πρωτότυπα project και ξεχώρισαν ανάμεσα σε 40 ομάδες από 16 χώρες. Αποτέλεσμα ήταν η κατάκτηση της Πρώτης, Τρίτης και Πέμπτης θέσης στην κατηγορία.

.

Πρώτη Θεση, για την ομάδα που ,δημιούργησε ένα αυτόματο καλάμι ψαρέματος.Γιάννης Ρογδάκης, Ιάκωβος Τζανάκης και Παναγιώτης Νάκος με προπονητές τους ,  Σωτήρη Καλαϊτζάκη και Δανιήλ Δάφνη.

.


.

Αξιοποίησε τώρα το ακίνητο σου

Fb: Flatmate, email: flatmate.gr@gmail.com


.

.

Τρίτη Θέση, με ισοβαθμία και τιμητικό βραβείο , δημιούργησαν  ένα έξυπνο γάντι για τυφλούς. Νίκο Τσικριτσάκη, Μιχάλη Κατρά  και Ειρήνη Καρουζάκη  , και προπονητές τους , Γιάννη Καρουζάκη και Χαρά Καμνάκη.

.

.

Πέμπτη Θέση, η ομάδα με τους πιό μικρούς συμμετέχοντες του διαγωνισμού, δημιούργησε μία συσκευή αποτροπής ζώων και πουλιών από τις καλλιέργειες. Τσίχλας Δημήτρης και Κοκκινάκης Δημήτρης, με προπονητές τους , Γιάννη Καρουζάκη και Χαρά Καμνάκη.

.

Επιπλέον μια τέταρτη ομάδα έφτιαξε ένα σύστημα μεταφοράς εύθραυστων  προϊόντων. Αλεγκάκης Φίλιππος , Αλεγκάκης  Παύλος και Κονιό Γιάννη, με προπονητές τους , Γιάννη Καρουζάκη και Χαρά Καμνάκη.

.

Από MacedoniaNET