Πρώτη θέση για την Ελληνική αποστολή σε παγκόσμιο διαγωνισμό Ρομποτικής στην Ρουμανία

Μοιράσου το Άρθρο

Μεγάλη διάκριση για τους μαθητές από το Ηράκλειο Κρήτης στο Παγκόσμιο διαγωνισμό ρομποτικής που διεξήχθη στη Ρουμανία στις 4  έως 6 Νοεμβρίου 2022.


Μην χάνεις ούτε ένα λεπτό ενημέρωσης.

Google News – MacedoniaNet


Η Ελλάδα του Αύριο καθρεφτίζεται στα πρόσωπα των Μαθητών που διαπρέπουν, οι Έλληνες μαθητές έφτιαξαν πρωτότυπα project και ξεχώρισαν ανάμεσα σε 40 ομάδες από 16 χώρες. Αποτέλεσμα ήταν η κατάκτηση της Πρώτης, Τρίτης και Πέμπτης θέσης στην κατηγορία.

.

Πρώτη Θεση, για την ομάδα που ,δημιούργησε ένα αυτόματο καλάμι ψαρέματος.Γιάννης Ρογδάκης, Ιάκωβος Τζανάκης και Παναγιώτης Νάκος με προπονητές τους ,  Σωτήρη Καλαϊτζάκη και Δανιήλ Δάφνη.

.


.

Αξιοποίησε τώρα το ακίνητο σου

Fb: Flatmate, email: flatmate.gr@gmail.com


.

.

Τρίτη Θέση, με ισοβαθμία και τιμητικό βραβείο , δημιούργησαν  ένα έξυπνο γάντι για τυφλούς. Νίκο Τσικριτσάκη, Μιχάλη Κατρά  και Ειρήνη Καρουζάκη  , και προπονητές τους , Γιάννη Καρουζάκη και Χαρά Καμνάκη.

.

.

Πέμπτη Θέση, η ομάδα με τους πιό μικρούς συμμετέχοντες του διαγωνισμού, δημιούργησε μία συσκευή αποτροπής ζώων και πουλιών από τις καλλιέργειες. Τσίχλας Δημήτρης και Κοκκινάκης Δημήτρης, με προπονητές τους , Γιάννη Καρουζάκη και Χαρά Καμνάκη.

.

Επιπλέον μια τέταρτη ομάδα έφτιαξε ένα σύστημα μεταφοράς εύθραυστων  προϊόντων. Αλεγκάκης Φίλιππος , Αλεγκάκης  Παύλος και Κονιό Γιάννη, με προπονητές τους , Γιάννη Καρουζάκη και Χαρά Καμνάκη.

.

Σχετικά άρθρα