Μοιράσου το Άρθρο

Ο ήδη βραβευμένος αστυνομικός, αναμένεται να αναλάβει το μετάλλιο του αστυνομικού Σταυρού από την προεδρο της δημοκρατίας Αικατερίνη Σακελλαροπούλου για την προσφορά του στην κοινωνία και στο σώμα.


Μην χάνεις ούτε ένα λεπτό ενημέρωσης.

Google News – MacedoniaNet2125
Πρόθεση Ψήφου

Η δημοσκόπηση έληξε!


Ο Βαγγέλης Μπαταρλής, είναι ένας αστυνομικός υπόδειγμα καθώς τα τελευταία χρόνια η δράση του τιμάει την στολή και το Εθνόσημο. Το 2020 έσωσε μια γυναίκα από βέβαιο πνιγμό στην περιοχή του Αλίμου. Σε μια καταδίωξη είχε πέσει από ύψος 10 μέτρων για να συλλάβει έναν διαρρήκτη.

.

Σε άλλη περίπτωση έχει σώσει τρία ανήλικα παιδιά από τον πατέρα τους που τα κακοποιούσε. Είχε δωρίσει ένα κινητό σε ένα 13χρονο κορίτσι που του είχε μιλήσει για όσα περνούσαν τα τρία αδέρφια στο σπίτι ώστε να τον καλέσει ανά πάσα στιγμή. Γεγονός που βοήθησε και έσωσε τα παιδιά.

.

.

«Μας ανοίγει την πόρτα η γυναίκα, η οποία ήταν κλαμένη, και τα παιδιά ήταν πίσω της, δε μιλούσαν καν. Το ένα παιδί είχε καρούμπαλο με αίματα. Ο πατέρας των παιδιών, την κοιτούσε μέσα στα μάτια σαν να της έλεγε “μη μιλήσεις”.

Αυτό συμβαίνει στα περισσότερα περιστατικά που πηγαίνουμε, σαν τους λένε “μη μιλήσεις, πες ότι είναι όλα καλά” για να φύγουμε εμείς οι αστυνομικοί. Φυσικά δεν υπάρχει αυτή η πιθανότητα, δόξα τω Θεώ έχουμε την εμπειρία από τέτοιου είδους περιστατικά».

Βαγγέλης Μπαταρλής στο Star Channel

.

.

Κενρικη εικόνα: Star, αλήθειες με την Ζηνα

Από MacedoniaNET