Μοιράσου το Άρθρο

Θέμα έχουν γίνει τα ρατσιστικά μπινελίκια του Bruce Dickinson στη συναυλία των Iron Maiden στο ΟΑΚΑ, στον θεατή που άνοιξε καπνογόνο την ώρα του τραγουδιού.


Μην χάνεις ούτε ένα λεπτό ενημέρωσης.

Google News – MacedoniaNet


Το διαδίκτυο βοήθησε να κάνεις δευτερόλεπτα το γύρο του το σκηνικό από την συναυλία μαζί με τα λόγια του τραγουδιστή του συγκροτήματος εναντίον του θεατή..

.


.

Αξιοποίησε τώρα το ακίνητο σου

Fb: Flatmate, email: flatmate.gr@gmail.com


.

.

Όλα εγιναν στο τραγούδι «The Number of the Beast». Όταν ενα καπνογόνο άναψε πολύ κοντά στον 64χρονο τραγουδιστή και τον έκανε να βγει εκτός εαυτού.

.

Ο Atlantis FM, με ανακοίνωση ανέφερε ότι βάζει στη μαύρη λίστα του τον Bruce Dickinson, γιατι προσέβαλλε όλους τους Έλληνες με τους χαρακτηρισμούς που έκανε. .

Η αανακοίνωση:

.

Ο atlantisfm.gr βάζει στη “μαύρη λίστα” τον Bruce Dickinson για τη μεγάλη προσβολή απέναντι στον ελληνικό λαό. Η αναφορά του στην εθνικότητα του ατόμου με το καπνογόνο – χωρίς καν να τη γνωρίζει – κατά τη διάρκεια της συναυλίας στο ΟΑΚΑ δεν είχε ως αποδέκτη μόνο εκείνον.

.

Στο πρόσωπό του προσέβαλλε όλους τους Ελληνες που πολλοί εξ αυτών έχουν τιμήσει κατ’ επανάληψη τους IRON MAIDEN, βάζοντας βαθιά το χέρι στην τσέπη κάθε φορά για να τους ξαναδούν.

.

Eίναι βέβαιο, ότι ο Bruce Dickinson δε θα τολμούσε να εξυβρίσει έναν Βρετανό, έναν Γερμανό ή έναν Αμερικανό βάζοντας στο στόμα του την εθνική τους ταυτότητα μέσα στην ίδια τους τη χώρα. Εδώ θεώρησε πώς τον παίρνει; Προφανώς. Μέχρι λοιπόν, ο Dickinson να ζητήσει συγγνώμη από τους Ελληνες, ο atlantisfm.gr θα παίζει IRON MAIDEN μόνο με τις φωνές του PAUL DI ANNO και του BLAZE BAYLEY.

.

.

.

.

.

Link

Από MacedoniaNET