Μοιράσου το Άρθρο

Έφοδος της ελληνικής αστυνομίας στις εστίες της πολυτεχνειούπολης στην περιοχή του ζωγράφου στην Αθήνα ύστερα από πληροφορίες για άτομα που έκανα την διακίνηση και μικροκλοπές .

Ενημερώσου Αμεσα Gnews – MacedoniaNet

385
Τι Θέση θα έπαιρνε ένας Πατριωτικός σχηματισμός με ηγέτες Μαρινάκη & Γιαννακόπουλο;

Με την συνοδεία εισαγγελέα αστυνομική δύναμη έκανε έφοδο στις φοιτητικές εστίες της πανεπιστημιούπολης του ζωγράφου καθώς υπήρχαν πληροφορίες ότι γίνεται διακίνηση ναρκωτικών από άτομα που χρησιμοποιούσαν το άσυλο των εστιών καθώς και τις εγκαταστάσεις για διαμονή .

1200
Πρέπει να Υπάρχει - Πανεπιστημιακή Αστυνομία;

Η δημοσκόπηση έληξε!

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν έρθει ως τώρα στο φως οι αστυνομικοί συνέλαβαν συνολικά πέντε ανήλικους 16 με 17 ετών αλβανικής καταγωγής. Όλοι τους παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα με τις κατηγορίες για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και σύσταση συμμορίας που διέπραττε ληστείες και κλοπές.

flatmate.gr@gmail.com

Ο με τις πληροφορίες να τρέχουν τα συγκεκριμένα άτομα που συνελήφθησαν είναι μέλη σπείρας που θεωρείται παρακλάδι της συμμορίας που είχε εξάρθρωση ελληνική αστυνομία πριν λίγους μήνες το Σεπτέμβριο του 2022 .

Οι συλληφθέντες είχαν καταλάβει και διέμεναν δωμάτια της φοιτητικής εστίας την οποία χρησιμοποιούσαν σαν κέντρο επιχειρήσεων των παράνομων πράξεων τους.

Πηγή

Από MacedoniaNET