Μοιράσου το Άρθρο

Συμπλοκή συνέβη στην Πανεπιστημιούπολη του Ζωγράφου στην Αθήνα, κατά την διάρκεια αστυνομικών ελέγχων για ναρκωτικά και όπλα με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενος ατόμου.


Μην χάνεις ούτε ένα λεπτό ενημέρωσης.

Google News – MacedoniaNet


Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται από την αστυνομία και το ΑΜΠΕ, γιγάντια Αστυνομική επιχείρηση της αστυνομίας έγινε στην περιοχή της πανεπιστημιούπολης στου Ζωγράφου, σχετικά με καταγγελίες για διακίνηση ναρκωτικών μέσα στις φοιτητικές εστίες.

.

Όπως Αναφέρει η ελληνική αστυνομία μία 35χρονη ανθυπαστυνόμος κατά την διάρκεια της επιχείρησης δέχθηκε επίθεση με αιχμηρό αντικείμενο από άγνωστο άνδρα και απάντησε με πυροβολισμός. Τον τραυμάτισε στα πόδια προκειμένου να τον ακινητοποίησει ώστε να μην την τραυματίστει η ίδια.

.

«Έπρεπε να έχει γίνει από καιρό, τα τελευταία χρόνια η περιοχή έμοιαζε γκέτο. Κάποιοι είχαν καταλάβει την φοιτητική εστία και διακοινουσαν παράνομες ουσίες..»

Α. Γ. : Κατοικος της περιοχής

.

Η αστυνομία συνεχίζει να βρίσκεται στο χώρο κάνοντας περαιτέρω έρευνες εννοώ έως τώρα έχουν συλληφθεί συνολικά εννέα άτομα.

.

«Καλά τους έκαναν, είχαν ριμαξει τα τοπικά μαγαζια, η κατάσταση είχε ξεφύγει. Πήγαιναν έκλεβαν και μετά χανόντουσαν στο άσυλο της πανεπιστημιούπολης. Μέχρι και στους ντιλιβεράδες την έστηναν τους χτύπαγαν και έκλεβαν τα φαγητά. Τέλος!.

Σ.Σ.: Κατοικος της περιοχής

.

.

Από MacedoniaNET