Μοιράσου το Άρθρο

Για όλους και για όλα μίλησε ο πρωταθλητής Γιώργος Πηλείδης στην εκπομπή ποιος είναι πρωινιάτικα και στο δημοσιογράφο Αλέξανδρο ρούτα εκφράζοντας Τη θέση του για την κοινωνία και πώς αντιλαμβάνονται πλέον οι άνθρωποι τις αξίες.


Μην χάνεις ούτε ένα λεπτό ενημέρωσης.

Google News – MacedoniaNet2125
Πρόθεση Ψήφου

Η δημοσκόπηση έληξε!


Ο έλληνας πρωταθλητής ξεκίνησε μιλώντας σχετικά με την πορεία του στο χώρο της πάλης και στα όσα έχει δει και έχει νιώσει σχετικά με την υποστήριξη που έχει από την πολιτεία .

.

«Η πάλη για μένα είναι η ζωή μου. Όταν πρωτοξεκίνησα το 2005 ερχόμουν εδώ για να παίζω και να περνάω τον χρόνο μου. Στην πορεία, όταν άρχισα να παίρνω τις πρώτες διακρίσεις, άρχισα να πιστεύω πιο πολύ στον εαυτό μου… Την κάθε μου νίκη την αφιερώνω σε όλους τους Έλληνες. Οι αθλητές της πάλης δυστυχώς συναντάμε μόνο κλειστές πόρτες. Ξεκινήσαμε με κλειστές πόρτες και συνεχίζουμε με κλειστές πόρτες»

.

.

«Στην κοινωνία μας πουλάει περισσότερο να είσαι παίκτης ριάλιτι παρά αθλητής και όλα τα υπόλοιπα. Δε θεωρώ τον εαυτό μου παίκτη του Survivor, με θεωρώ αθλητή. Ωστόσο, είμαι πολύ ευγνώμων για όσα έχω πάρει μέσα από αυτό το παιχνίδι. Δεν έχω προλάβει να παρακολουθήσω τον φετινό κύκλο γιατί βρίσκομαι σε προετοιμασία. Είχα κάνει κάποιες συζητήσεις για να μπω αλλά λόγω κάποιων υποχρεώσεων στον αθλητισμό δε θα καταφέρω να μπω.»

.

.

Δείτε εδώ όλη την συνέντευξη που παραχώρησε στον δημοσιογράφο Αλέξανδρο ρούτα

.

.

«Η μητέρα μου πούλησε τα χρυσαφικά της για να κατέβω στους αγώνες»

.

Όπως είχε αναφέρει σε παλιότερη συνέντευξή του παγκόσμιος πρωταθλητής πάλι χρειάστηκε η μητέρα του να πουλήσει δικά της αντικείμενο προκειμένου να τον στηρίξει οικονομικά στην πορεία του .

.

«Ξεκίνησα δύσκολα. Δεν είχαμε λεφτά για να πάω στους αγώνες αναγκαστήκαμε με τη μάνα μου να πουλήσουμε όλα τα χρυσαφικά μας για να μπορέσω να κατέβω στους αγώνες.

Όταν πήρα την πρώτη μου χορηγία είπα στη μάνα μου να σταματήσει από τη δουλειά της. Αυτό είναι το μεγαλύτερο μετάλλιο που μπόρεσα να κάνω τη μητέρα μου να σταματήσει από το σουπερμάρκετ που δούλευε»

Γιωρίκας Πιλίδης – εκπομπή “The 2Night Show”.

.

Στο Macedonianet, Στηρίζουμε τις αξίες και τα Ιδανικά. Στηρίζουμε τους ανθρώπους που εκπροσωπούν τα παραπάνω και Θα είμαστε δίπλα τους στον αγώνα τους, Μακριά από οποιαδήποτε συμφέροντα και με γνώμονα πάντα την αγάπη για την πατρίδα.

.

Αν θέλετε να στηρίξει την προσπάθεια αυτή μπορείτε απλά να κάνετε αναπαραγωγή τα άρθρα μας , η γνώση είναι δύναμη .

.

Από MacedoniaNET