Μοιράσου το Άρθρο

Έτοιμος να απαντήσει με αποδείξεις και επιχειρήματα για όλα που τον κατηγορούν είναι ο πατέρας Αντώνιος δίνοντας τη δική του εκδοχή και στέλνοντας σαφές μήνυμα για όσα ακούγονται τις τελευταίες μέρες για εκείνον και για το έργο της κιβωτού του κόσμου.


Μην χάνεις ούτε ένα λεπτό ενημέρωσης.

Google News – MacedoniaNet


Όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του star channel ο πατέρας Αντώνιος επιμένει ότι δεν έχει γίνει καμία ηλικία σε κανένα παιδί ή και είναι έτοιμος να καταρρίψει όλες τις καταγγελίες εις βάρος της κιβωτού του κόσμου. Πρόσφατα δει πολλά παιδιά έστειλαν επιστολή στήριξης το πρόσωπο του.

.


.

Αξιοποίησε τώρα το ακίνητο σου

Fb: Flatmate, email: flatmate.gr@gmail.com


.

.

«Θα απαντήσω σε όλα. Θα πέσετε από τα σύννεφα με ό,τι βγει στο “φως”. Ο καθένας θα αναλάβει τις ευθύνες του»

.

Η πρεσβυτέρα Σταματία Γεωργαντή και ο Ιρακινός πρώην γενικός διευθυντής της “Κιβωτού του Κόσμου” συνάντησαν 50 δικηγόρους για να καταλήξουν στους τρεις Που θα τους εκπροσωπήσουν. Στο ρεπορτάζ που έκανε ο σταθμός star channel ο π.Αντώνιος φαίνεται να αναφέρει ότι «δεν έχει γίνει καμία ασέλγεια, σε κανένα παιδί. Θα απαντήσω σε όλα. Θα πέσετε από τα σύννεφα με ό,τι βγει στο “φως”. Ο καθένας θα αναλάβει τις ευθύνες του». 

.

Οι αρχές την συγκεκριμένη χρονική στιγμή ερευνούν τις τρεις καταγγελίες εις βάρος της “Κιβωτού του Κόσμου”.

.

Πρώτη καταγγελία απο τον 19χρονος με τα αρχικά Γ.Π., ο οποίος κατέθεσε για σεξουαλική κακοποίηση, που, όπως λέει, υπέστη από το υψηλόβαθμο στέλεχος της δομής.

.

Δεύτερη καταγγελία που προέκυψε μέσα από την κατάθεση του 19 χρόνου.Ότι είναι μάρτυρας Για ένα ακόμα θυμάσαι ηλικίας 20 ετών. Οι αστυνομικοί είχαν αναζητήσει τον 20χρονο νεαρό στη δομή του Βόλου, αλλά διαπιστώθηκε ότι έχει μετακομίσει στο Παγκράτι, όπου και πήγε στο Α.Τ. και κατέθεσε.

.

Τρίτη καταγγελία για ασέλγεια σε νεαρό από πρώην εργαζόμενο της οργάνωσης, ο οποίος μίλησε στην εισαγγελία ανηλίκων.

.

Από MacedoniaNET